22420
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Rhonin7
    ma egész nap nyomtam........ugyanott vagyok ahol reggel elkezdtem.....
  • BigaC
    warpack?
  • carp3tm0nster
    már csak a nagy számok törvénye alapján is nyerni kellene néha!
  • Rhonin7
    csak,mert ahogy látom elméletileg lehetetlen.....csak itt 2-3an szenvedünk 12-10 között több mint egy hete.......és elhiszem,hogy az itteni kollégák is tudnak játszani....
  • carp3tm0nster
    őszintén? nem tudom...
  • Rhonin7
    OK :D de ezek a makimajom színvonalu emberek,hogyan jutnak el 5-6 os rangig?
  • carp3tm0nster
    sehogy.
    vértizzadás után 1 csillagra voltam a köv ranktól, mikor jött zsinórban 5 vesztés...
  • Rhonin7
    6 meccs 6 loss.......senki nem harcol nálam....hogyan lehet lekerülni a szopóágról? ötlet?
  • Rhonin7
    de hogyan lehetséges,hogy egyik csapatban tök fogyatékosok másikban meg játszanak? mentem reggel egy 3 kill-es kört úgy,hogy az összes kurva csapattársam visszafordult C Object előlés elindult A hoz amit egyedül befoglaltam és ott meg egyedül harcoltam 2 DD vel meg egy cruiserral...mákom volt faszán kinyírtam őket,de szétlőttek.......9!!!!!!!!! percig tartott az út a gyökereknek mire odajöttek a semmire......mármint a FREE killekre jöttek volna oda a mocskok mint a keselyűk.....,de minek jöttek arra egyáltalán? mert a maradék 4 ellenfél C nél volt ahova ezek mentek 6-an.....

zászlóval prémmel 14 ezer XP-s menet volt :P ,de nem tudok minden meccsen 2-3 embert egyedól kiszedni...pláne úgy,hogy nulla segítséget kapok a társaktól,mert félnek harcolni

de a slusszpoén,hogy ilyen 5-6os rangú emberek!!! HOGYAN?:????? 5 nyertes meccs egy rang! és én nem vagyok annyira szar player és 1 hét alatt 2 rangot tudtam előremenni,mert 10 meccseket bukok.....
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.26. 18:32:26
  • Rhonin7
    visszalehet nézni? 4 vagy 5 meccsel ezelőtt volt
  • Caliph
    mutass egy replayt és megfejtjük
  • Rhonin7
    8.4km nél megláttam a CV-t akit már percek óta üldöztem/folyamatosan eltűnt btw/ én 44 csomóval haladtam, ő csinált egy full 360 fokos fordulatot és mindeközben egyetlen métert sem közeledtem felé ÚGY,hogy nyílegyenesen rongyoltam felé max sebességgel.....EZ MI???????
  • Darun
    Nekem is volt egy időben, hogy minden meccsre 1-1,5 perc késéssel tett be. Nem tudom milyen összefüggés van a kettő között, de videókártya probléma volt. (a WoWp-ben pl minden nap az első csatában 5000 körüli pingem volt és újra kellett inditanom, az összes többi csatát normálisan betöltötte) Én egyébként a Kutuzovval elégedett vagyok. Igaz hogy az ágyúja szinte csak lőtávban tér el a Cleve-től, viszont a 19 km-es lőtáv eléggé használhatóvá teszi. Nyilván csak a HE spamnek van értelme, mert az AP abban a tierben már nem visz át semmit. A légvédelme nagyon brutál, a torpedói orosz viszonylatban egész tűrhetőek és a füst miatt teljes védelmet tud biztositani magának. Én nem csalódtam benne. Ennek ellenére az Atago sztem is jobb, bár én azzal még alig pár meccset mentem csak. Az orosz cirkáló ágat meg nemrég kezdtem csak el, T3-nél tartok igy a TT hajókról nem igazán tudok mit mondani.

Rhonin: ez sztem általános probléma a játékban. Mi is sokszor azért veszitünk, mert az ellenségnek van 3-4 low HP-s hajója, még is mindenki a fullosokat lövi, azokból is egyszerre többet, mig az ellenfél szépen alkalmazza a focus fire-t. Én is ezért haragszom az US BB-kre, mert oké, megyek elöl, jön mindenki utánam, aztán az első lövésre mindenki megfordul, én meg ugye nem tudok elmenekülni, mert tetű lassú vagyok, kapom a focust és csókolom. Faterom szinte csak tankozik, de ő is arra panaszkodik, hogy a csapattársak teljesen retardáltak, egyesével lövetik ki magukat, mig az ellenség meg összedolgozik a társaival. Az hajnali repcsizős akcióm meg azt bizonyitja, hogy a szakasz sem feltétlen jelent megoldást, mert egy stock attackerrel több pontot szereztem mint a csapattárs vadász szakasz. (és akkod dicsérjük a MM-t, aki berakott egy olyan ellenfelet, akinek egyedül több csatája volt mint a szakasztársaimnak összesen)
  • Rhonin7
    elmegyek A-hoz DD vel....jön mindenki! mögöttem elkezdem foglalni közben kiszedek 1 DD-t....másikat spotolom és van ott még 3 Crusier.......erre mi történik? AZ EGÉSZ ROHADVÁNYOS CSAPATOM megfordul és elindul a 20Km-re lévő B hez......és otthagynak ,de még rá se lőnek az ellenségre......elmennek a picsába! kik ezek?? ilyen van??? hogy a fenébe lehet ennyi esze embereknek? és minek logol be? minek ül a gép elé? mi a francra gondolt amikor egy háborús játékot felrakott és elkezdett vele játszani,hogy mi a fenét fog benne csináli???

legalább már nyertem 3-at........ és lehet meglesz 11,hogy mehessek újra 12 re :D

ui: minimum 2 embert kell kiszedni ha nyerni akarok...szánalmas! a maradék 6 ember csak dísznek van......viszont ezt nehezíti,hogy egyedül harcolok 7 ellenféllel,mert valamilyen elmebeteg algoritmus szerint az ellenfélnél mindenkinek van kedve harcolni is és FOCUS dmg-t tolnak az emberre menekülés helyett
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.25. 20:21:35
  • BigaC
    a patch után összehoztam egy ranked AFK-t én is, iszonyú lassan töltött, mire beértem egy Kiev amortizált bőszen. azt még kilőttem, aztán végem is lett. szerencsére a következő játékban nem volt baj, de fogalmam sincs, mitől lehetett.
  • BigaC
    bár azt még hozzátenném, hogy 7-esben a Shchors 152mm-es AP-je cirkálóra annyira nem vészes, főleg ha van pár 6-os hajó is, de Tier 8-ban ugyanez már édeskevés lesz.
    bár én már ismerem az érzést, van egy Kutuzovom is, de már megbántam, hogy nem Atago-t vettem...
  • BigaC
    így van. nem is nagyon tudsz mást csinálni ezekkel, csak gyújtani és bizony a 20K fölött is lehet ebből a tűz sebzés, ha jól csinálod. ez majd a D. Donszkojnál változik, az 180mm-es, a Moszkva meg 210mm-es lesz.
    a Chapayev-et valahogy túl kell majd élni, mert nem igazán látom, hogy jobb lenne, mint a Shchors.
    múltkor a 16. tűznél be is szóltak finoman, hogy mikor szándékozod abbahagyni a gyújtogatást te f.sz!
    2 mp-re utána kaptam egy Amagi szalvót, csobbantam és akkor írtam be, hogy na most hagytam abba :D
  • Rhonin7
    persze,hogy nem akarnak,mert akkor még meglövik őket és azt nem akarják...úgy akarnak nyerni,hogy 2 km-t nem mozognak és ha ellenséget látnak megfordulnak és mennek a térkép széléhez.....no comment
  • carp3tm0nster
    én még csak 17-es szinten vagyok, de vért izzadok minden csatában.
    volt hogy 4 kill-em volt, de buktuk, mert a retard nem akart capelni...
  • Darun
    Látom neked is sikerült behúznod a szopóágat. Kedvencem mikor a 10-es gyökerek beszólnak normálban, aztán a meccs végén meg az utolsó két helyen osztozkodnak a haverjával. Skill pls!
  • carp3tm0nster
    ha már ranked...
  • Rhonin7
    12.

mára ennyi
  • Rhonin7
    jaja! most beszélgettem ellenfelekkel és srác is 10 ről 12 már 1 hete....ugyanerre panaszkodott ,mindenhol AFK és ha van az egy csapatban!! ha szerencséd van akkor nem nálad.....de senki nem tud 10 felé menni
  • Darun
    Én mondjuk megfogadtam, ha csak nem életbevágóan fontos (event) akkor 5 vereség után abbahagyom, bármit is játsszak. Van elég játékom amivel tudjak játszani. Ugyanigy... ha egy gépet (legyen akár tank, repcsi vagy hajó) nem sikerül leszorzózni háromból, szintén hagyom a rákba. Minek rontsam feleslegesen a saját statisztikám?
  • Darun
    A múlt héten én is visszacsúsztam Rankeden. Érdekes hogy ha afk van a játékban, az tuti hogy a saját csapatban van.
  • Rhonin7
    közben meglett a 11. vereség is...nálunk 3 AFk................gyerekek,ez valami vicc?
  • Rhonin7
    ezer százalék,hogy valami nem kóser.......
  • Darun
    Én még pár hónapja jártam igy egy japán BB-vel. Mivel már csak ő volt, gondoltam rámegyek, ha meg is öl, a torpedóim elviszik. De nem akartam neki esélyt adni ezért próbáltam közelebb kerülni hozzá. Full sebességgel nem értem utol úgy, hogy ő még folyamatosan cikk-cakkban is ment, mert egy cirkálónk sorozta. Szóval... üdv a klubban!
  • Rhonin7
    na ,de most viccen kívül....zászlóval,boostal nem érem utól ! bugos a CV-k sebessége vagy mi a rák? és még manüverezik is! én meg az szöget zárva nyílegyenesen nyomulok felé
  • Darun
    Egyrészt nem mi találtuk ki hogy legyenek gyújtogatós eventek. Arról se mi tehetünk hogy sok hajón használhatatlan az AP, meg max hatótávon is, és ha szembe jön egy hajó, valószinű arra sem fogok AP-vel lőni. Bocsmá! És amikor az az ellenséges cirklálója sebzés nélkül, rögtön az első lövéssel kigyújt, mig nálam a 100. találat körül adja be az első gyújtást... Lehet pont te voltál az a Colo-s, aki kapott tőlem egy lőtávmax HE salvot és nekiállt noobozni, mert kigyújtottam. Bocs már hogy nem lövök AP-van olyan hajóra, amiről 95% hogy lepattanok! És jah, noob is vagyok.
  • PrasCo
    Hozzászigszalagozták a fedélzethez a gépeiket és teljes fordulaton járatják a légcsavarokat. :D
  • Rhonin7
    a 34 cso,ós CV-t miért nem érem utól 43,4 csomóval?
  • Rhonin7
    10. vereség ma....nem ölnek senkit a mieink! ezt nem hiszem el

milyen elmebeteg algoritmus rakja így össze a csapatokat?!?!?!?!?
  • PrasCo
    "Undorító a sok gyújtogatós csicska." - úgy nagyjából huszonnégy hajóm van, de ezek közül egyre, a ruszki cirkálóra, bizony az első adandó alkalommal fel fogom rakni a D.E.-t. :)
  • Rhonin7
    kezd elegem lenni belőle,hogy kettesével szedem ki az ellenfelez és minden rohadt meccsen egyedül harcolok 7 ellenséggel szemben,mert az összes csappattársam az objectivek mögött campel......

miért rak be engem totális gyökerekhez??????
  • davidbog
    Na ezt mondjuk jó tudni. Akkor még inkább ideje hogy a WG nerfelje a"napalm töltetes" szarjait. Undorító a sok gyújtogatós csicska. Ezek kretén WG-sek meg még rá is tesznek egy lapáttal, hogy állandóan ilyen eventeket raknak ki.

Azért látom nálad is csodásan működnek a ruszki 152 mm-esek. 342 a lövedékenkénti sebzés, szánalmas... Sőt igazából ennyi se mert a 16 gyújtásból biztosan van legalább 10k égetésből származű sebzés, szóval tulajdonképpen 300 alatt van a lövedékenkénti sebzés! Megnyugodtam, hogy nem csak én kaptam ilyen selejtes HE lövedékeket... A legjobb az egészben hogy a Chapayeven már az AP is használhatatlan a nagyobb tierű ellenfelek miatt.
  • PrasCo
    Ezt egyébként jó tudni, köszönöm. A nagy tűzgyorsaságú, gyújtásra hajlamos ruszki cuccokra én is D.E.-t terveztem rakni, és a 12,36% igen nehezen magyarázta volna, mit keres egy ilyen skill a négyes főcsoportban. Még úgy is, hogy a BB HE-k százaléka, így a módosítója is jobb lett volna, de én azért megnéznék egy HE-specizett csatahajót T3 fölött... :D
    Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.06.24. 23:33:03
  • BigaC
    "De ezzel a skillel nem 15% lesz, hanem 12,36% (12*1,03), mert az a 3% nem hozzáadódik, hanem az alap értéket növeli meg 3%-al. "

megnéztem, ez egyébként nem igaz. Shchors alap fire rate 12%, Demolition Expert-el most 15%.
    a zászlók pedig még raknak rá, ha van (most épp sajnos elfogyott)
  • Rhonin7
    5 meccs 5 loss...megint 10 ről 12

meccsenként 2 AFK BB vel
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.24. 21:50:08
  • BigaC
    köszi, hát ez az :) eddigi csatáimban vele alig kellett használni a légvédelmet, szinte nem volt CV. aztán meg főleg Ranked-re használom, ott is nagyon ritka. egyébként szerintem minden % használ, én még a gyújtós zászlókat is felrakom. mivel nagy a tűzgyorsaság, sok a találat (akár 200-250), itt már pár% is számít.