World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Más: Megvettem a nyújorkot, hát ezzel próbálom folytatni még kell 14 kill, de az első 3 csata az egyenlő volt a nullával, főleg hogy 7-esek lőtten folyamat.. 😄 Sportszerű egy játék ez is. (plusz mínusz 1 tier még elfogadható lenne, de 2 az sokk)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Fusoval csinaltam 1722 base XP-t, ami premium miatt 2583 XP ... elso gyozelem 3x, volt +100% festes es +50 szazalek zaszlo igy adott 11624 XPt ami 4.5 * 2583. Eddig vilagos. Volt rajta +50% kapitany xp zaszlo, igy adott 12195 kapitany xpt ami 2583 * 5.. ez is ok.Volt a Fuson papa papa zaszlo amivel kaptam 2325 free XP-t (nem kaptam mission-ert 500 free xp-t szerintem) ... ezt nem vagom.
2325 az 20%-a 11624-nek elvileg 5% a free xp, de lehet, hogy ehhez adott meg 3*5% free XP-t a zaszlo miatt, igy lett 20%-os szorzo?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, most hogy nézem ezt a statos oldalt fura anomáliákat látok:
St. Louis 23 csata, 74% wr, 46,6k átlagsebzés !!
Wyoming 20 csata, 60% wr, 50,7k átlagsebzés !!
Tier 7-ben nem tudom ezt produkálni: Yorck 15 csata, 40% wr, 39,8k átlagsebzés
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
uccsó meccsen azért kaptunk ki, mert bár lényegesen több pontunk volt, de egyetlen auroránk úgy gondolta, hogy el tud bánni egy majdnem full hp-s wyominggal. hiába írta mindenki a cseten, hogy fusson merre lát, nem, ő ment
na most az ilyet lapáttal addig amíg mozog...
Csatahajóknál nincsen tökéletesen célzó lövész, csak olyan aki nem céloz olyan rosszul és/vagy szerencséje van.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A kapitány miért nem kap Xp-t, ha normál hajóból átteszem prémium hajóba? Más hajóban sem kap, de ugye a prémhez elvileg nem kéne átképzeni, igy viszont nem lehet kapitányt húzni vele. Csak azért hogy pénzt farmoljak meg nem fogom használni. És persze még a signalt is elvette, Xp-t meg egy grammot nem adott :S Ez valami bug vagy direkt szopatják vele az embert?
Abszolút nem tudsz számolni sebzésre.
Alternatív sebzés mechanikát kipróbáltatnék a test serveren, mondjuk vegyük ki a citadella és overpen lövéseket, működjön a penetration normálisan, tudjunk már számítani valamire a 400+ mm ágyúkkal. Így is elég hogy totál pontatlan.
He lövedék szintén, túl sok modulsérülés, túl nagy a fire damage. Clevelandel menekültem egy fuso elől, 1-2 perc alatt leégettem róla 37k hp-t. Csak végighúztam a lövedékeim és 4 ponton égett is.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A japánok a valóságban is nagyon ráfeküdtek a csatahajókra ezért azok jobbak mint a legtöbb amcsi csatahajó.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.11. 20:29:40
Máskor pedig van hogy 7-8 találatot is elérek egyszerre a Fusoval.
Kicsit idegesítő, hogy a rank8as mapok nagyon nem BB barát verziók, sőt...
GanXstaZolee#2709
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.10. 21:36:02