A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13582 Mondjuk ezzel én is igy szoktam lenni. Ha valamivel menekülök, tuti hogy a bb legalább egy lövése betalál. De ha én vagyok a BB-vel, sokszor még a full broadside-ra is mellé megy az összes lövésem. Thx rng!
És hidd el, a hülyék -spottolás ide vagy oda- igy is úgy is meghalnak a csata elején. Mondjuk dd-vel én is, bár az megint elgondolkodtatott, hogy tegnap este Blyskaval betett T8-ba, harmadiknak haltam meg (be akartam foglalni egy pontot, de pechemre 2 dd, 3 bb meg pár cirkáló jött arra, mig a csapatból ketten álltak kb 7-8 km-re mögöttem) és még is első lettem. Ráadásul amikor meghaltam 3-3 volt az állás, ebből 2 kill az enyém volt. (Egy Benson meg egy Carolina, utóbbi ráadásul jóval utána halt meg, mert elkapta egy random torpedóm és elfogyott az élete mielőtt javitani tudott volna, az igazi poén viszont az volt, hogy annyira nem volt ott a csapatomból senki, hogy végig fel se spottolódott, pedig a NC azért nem egy lopakodó bajnok) Szóval az örök kérdés: ha 5 perc után harmadikként halok és még is én leszek a csapatból az első, akkor mit csináltak a többiek? De ez persze költői kérdés.
Jah és RNG... nekem a Kutuzov 12 lövéséből ált 3-4 szokott találni. Tegnap rám lőtt az Izumo, 9 lövésből 6 eltalált. Mert nyilván neki olyan jó a szórása...
De visszatérve, szerintem nagyon könnyen belátható, hogy aki nagyon nem tud dd-vel játszani, az ezután is béna lesz. Ezzel csak a tényleg pro dd-s játékosok jutnak még több xp-hez. Meg még gyakoribbak lesznek a CV-k a csatákban. Bár ezzel legalább ők kicsit motiválva lesznek abban, hogy spottolják a dd-ket.