A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #1354 Ismerősöm szerint hamarosan béta lesz. Hát majd kiderül. Nagyon elszomorító dolgokat írkáltok. Nem tudom örüljek-e neki, ha tényleg béta lesz. Félek csak elmegy ettől is a kedvem.
Valamelyik verzióban egyszer volt már páncélzat a hajókon. Lehet, hogy épp abból a verzióból készült az a videó, amikor a Yamatoval játszik egy játékos. Ott az AP is rendesen sebez. Illetve javítottak már valamennyit a BB-k másodlagos tüzérségén is. Ezekből tapasztaltál valamit? Mondjuk ha CV-vel mentél és nem BB-vel akkor olyan sokat nem vehettél észre belőle.
Ez a vízbetöréses dolog korábban meg volt valósítva valamilyen szinten? Mert állítólag már jó ideje elvetették ezt a dolgot. Nem tudom mennyire kidolgozottak a modulok és a kárelhárítás, de a hsz-ek alapján ebben vannak a leginkább elmaradva. Pedig pont ez lenne a lényeg, mert így tényleg csak a HP számít, míg egy hajón annyi mindent szét lehetett lőni.
Hajókról nem nagyon kérdezgettem. Legalábbis a játékbeliekről nem, csak a valósakról. Amiről tudomást szereztem:
- Elvileg nem rég adtak le ship tree javaslatokat a brit ágra. Ismerős a King George V-t csak tier 7-be rakta, mint a Nelson-t. A KGV-ből feltételezem a Vanguard, Lion ág fejleszthető ki, a Nelsonból meg majd a L3, N3 véle korábbi BB-k.
- Egyenlőre szerepel az angol ágban a Malta CV is. Ez lehet, hogy csak nekem fontos, mert a brit CV-k a kedvenceim a lapostetejűek közül.
- Az US tier 10 CV az Essex lesz. Lehet ez csak nekem meglepetés, mert én eddig abban a hitben éltem, hogy a Midway-osztály lesz a tier 10. De az túl erős. Még nincs teljesen elvetve, de egyenlőre nem kerül be.