A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #13537 Tegnap rám mászott a cumiroller. 7 vereség volt vele sorban. Tiszta ideg voltam a hülyék miatt. Orosz romboló nem megy előre spottolni az ellen rombolóját, hanem a csatahajók mögül lövöldöz, meg eregeti a soha célba nem érő torpedóit, satöbbi, satöbbi. Persze a füstben ülő ellen romboló sajtá torpedóz. És ez 2 meccsen is így volt. Máskor első percben megdöglik az összes sajátunk, így vakon velük a csapat is. Következő meccsen 1,5 perc alatt 6 hajót és egy komplett oldalt vesztünk a semmitől (mert velük szemben a térképen 3 hajó nem tudom hogy radírozta ki azt a 6-ot)....
Csak az utolsó csata kárpótolt valamennyire, mikor nem a füvet rágcsáló zombik közé kerültem és nem döglöttek meg egyből a 4-en, 5-en 1-2 ellenféltől, vagy épp nem direktbe csak az ellenfél capkörei körül hajókáztak. Ekkor sikerült végre kiosztani 80k+ sebzést meg kilőni 4 hajót. Addig kriminális szintű birka hülyék voltak velem egy csapatban, de még az utolsó meccsen is volt egy csatahajónk, aki szerintem valami tengernéző sétahajózásra fizetett be, mert a csata közelébe se szagolt végig, az biztos. Sértetlenül fejezte be a meccset szinte nulla sebzéssel.
Az utolsó meccsen azért látszott, hogy mennyire tolják a WG-sek itt is a random faktort (mint a tankban is), mert egy Königsbergre kapás lőttem 4 lövedékkel, abból 2 talált, 2 citadellával süllyedt... Pislogtunk is mindketten, meg kérdezett, hogy ez most mi, meg mennyi volt.