A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13434 Ahogy az előbb is mondták, lőtávot lehet és szinte kötelező is rajta növelni, mert a 11 km semmi. Szerencsére nekem már alapból volt rajta AFT. Azt azért figyelembe kell venni nála, hogy a lövedékeket igen nagy ivben lövi, tehát egy sziget mögül, ahonnan más hajóval nem tudnál kilőni, onnan Atlantával ki lehet. Én egyébként igazi cirkálónak használom. AA-ra lett kihúzva, elég jól szedi a repcsiket. A szonár-radar miatt ideális dd vadász. Arra azért érdemes figyelni, hogy ne kapj vele fókuszt, 1v1-be még lehet vele trükközni, de ha többen lőnek akkor érdemes elpucolni. Sajnos a röppálya miatt a lövedékek nagyon lassan érik el a célt, igy vagy 7-8 km-re vagy kénytelen lövöldözni, vagy nagyon előre kell tartanod és akkor már esélyes hogy kifordulják a lövéseket. Ez egyébként az egyetlen igazi hátránya. Ha bejön ez a stilus, én akkor is inkább a Kutuzovot ajánlanám. Nekem egy fokkal jobban bejött mint az Atlanta, főleg mivel ott a 19 km-es lőtáv elég durva, még a BB-ket is simán eléred.