A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13416 A 2.1-es rof szerintem gyorsabb (minimálisan) mint az amcsi/japó/angol 2 :P
Én tegnap egy 8-as csatában kettővel is találkoztam. Sőt, az én csapatomban is volt egy. Az ellenfélnél az egyik TOP 1 (!!!) lett (Mondom 8-as csata) a másik tizedik, az én csapattársam negyedik (előttem végzett) és a 4 túlélőből ő volt az egyik, sőt, a túlélők közül ő végzett az első helyen. (Én Independence-el voltam, mert hová rakja a 6-os CV-t, ha nem T8-ba?) Mivel trágya a légvédelme, mind a két Dunkerque-re rámentem. Az egyiket sajnos egy Arizona kisérte, a másik kvázi szólóba volt, csak 8-as rombolók voltak körülötte. Gondolom a kapitányok se lehettek kezdők, mert elég ügyesen kifordulták a torpedóimat, meg tény hogy béna is voltam, viszont az egyikről 10k HP-t leégettem. A csata érdekessége volt, hogy az ellenfél egyetlen hajót sem vesztett, mig mi négyen maradtunk. A csata elején spottoltam egy rombolónak, de aztán ténytelen voltam visszavonni a vadászaimat, mert japó CV ellen harcoltam. Egyébként fikzáztam a francia légvédelmet, az egyik 7 a másik 4 gépemet lőtte le. So... so... A 224 méteres szórása nekem is kicsit sokan tűnt, de ha jól emlékszem a japánoké sem jobb. A 30 csomós sebesség elég sokat számit és CV-ként én elég fordulékonynak láttam. A 225 mm max páncél tényleg nem tűnik soknak, ráadásul a farpáncélja elég gyenge, de ugye ezt figyelembe véve kell megválasztani vele a haladási irányt.