banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Malachit
    Megnéztem rólla egy videót. Oké egyet, de én nem venném meg ezt a francia hajót. Amik lejöttek belőle:

- Szór mint egy sörétes (nem tudom, hogy most csak neki adta így és nem rakott rá csökkentőt, de iszonyat csálén mentek a lövedékek)

- A tornyok rosszul vannak lemodellezve szerintem. 4 ágyús toronynál már azért meg kellett volna csinálniuk az osztott lövést. Ez így ratyi, hogy a tornyok sérülése is el van rontva. A franciák a 4 ágyús toronykialakításnál a tornyokat belül megfelelő páncél válaszfallal elkülönítették, így az egyik, vagy másik oldal kritikus sérülése / találata esetén sem esett ki a főfegyverzet 50%-a, hanem csak 25%. Erre volt ha jól emlékszem gyakorlati eset is. Itt a játékban ez kimaradt teljességgel eddig. Ellövik egy tornyod és francia vagy, hát oda a fegyverzet fele, cumi max. :D

- Toronyelrendezés miatt hátulról kényelmesen támadható rombolóval és cirkálóval, kb 45 foknyi holttér van.
    - Másodlagos lövegek elrendezése a játék szempontjából egy vicc. Hiába lenne tökéletes orral támadó típusú hajó, a másodlagos lövegek közül összesen 2 tud így tüzelni. Hátra se valami acélos.
    - Páncélzatot nem tudom mennyire csinálták meg valósághűre, de a hajó a lövegtornyokon kívül mindenhol könnyített páncélzatú volt, ergo sérülékeny lesz.

Összesítve nekem nem jött be ránézésre, de ki tudja, lehet csavarnak még rajta. Amúgy várom a rendes nagy tesóit, a Richelieu osztályt. :) Csatában találkoztam eggyel tegnap előtt. Messziről köpködött, de nem talált el (szórás), majd pedig el lett zavarva lőtávon kívülre :/ Így rá se tudtam lőni.