banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Biztos én vagyok nagyon szerencsés a Tirpitzel, de eddig nagyon kevés problémám volt CV-vel. Mivel főleg T10-be szokott betenni és elég fordulékony is, nem szokták rám pazarolni a torpedóvetőket és a bombázókat. Ráadásul a hajó kellően gyors ahhoz is, hogy bármelyik jobb légvédelemmel ellátott cirkálóval tartani tudd a lépést. Az Expert Marksmant meg két okból javasoltam, egyrészt mert igy fordulás közben is tudsz célozni (nem célon tartani) másrészt sokszor nem mindegy, hogy mennyi idő alatt tudod átforgatni a tornyokat. A High Alertnek én azért nem látom értelmét, mert sokszor lőnek rám több irányból. Most az hogy bevillan egy figyelmeztetés hogy ágyúznak rám nem sokat mond, ha nem tudom az irányát. Alacsony tierben anno én is próbálkoztam vele, de nem túl örömteli amikor a DD lövései elől befordulsz a BB salvo elé, csak mert láttad hogy valaki lő rád. A Vigilance meg... oké hogy fordulékony a hajó, deamikor kapsz egy 10-es torpedó salvo-t, akkor nem biztos hogy mindegy, milyen távolról veszed észre. Engem elég sűrűn elvisznek, szóval nekem fontos. Nem sokat játszottam egyébként vele, de volt egy csatám ahol a három dd-ből kettőt nekem kellett kiszedni. És szerintem am is a killjeim legalább harmada dd, de nem csak vele hanem úgy általában minden csatahajóval. Az oké hogy nem az én feladatom lenne, de mint tudjuk a csapattársakra nem igazán lehet számitani, hiába is várod a cirkálóktól hogy majd ők megvédenek.