banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én úgy vettem észre, hogy a Tirpitz-nek már max lőtávon is elég jó átütése van, szemben pl a Carolinával. A légvédelme szerintem kicsit gyenge, cserébe jól fordul. Nagyon mobilis jószág, ehhez képest viszont igen erős a páncélja. A tornyai jól forognak
    Modok:
    -MAM I. (mivel a torpedói elég sérülékenyek)
    -ASM
    -DCSM
    -SGM
    -TASM
    Ez egyébként szerintem egy elég általános BB felszerelés.
    Kapitányi skillek:
    -BFT és BoS
    -Expert Marksman
    -Vigilance
    Ezek is teljesen általánosak, én most itt tartok. 4. szinten sztem AFT-t fogok választani, mert az AA mellett a másodlagosok lőtávját is elég jól megdobja, igaz hogy ezen a szinten már ritkán van közelharc. Esetleg még SE, mivel ugye a HP az mindig kell. Az MFC AA is jó lenne, mert pont a legjobb légvédelmének a hatékonyságát növeli meg, de egyrészt magas tierben én nem sok CV-vel futok össze és akkor se biztos hogy engem akarnak kiszedni. Szóval ez túlságosan esetleges. Az ötösök közül nem tudom. Igazán fontosnak egyik sem tűnik. Esetleg még egy Fire Prevention vagy High Alert jól jöhet. A Superintendent azért nem mondom, mert pl a spotterből még az alap 4 se fog elfogyni, a HP töltést meg inkább érdemes prém Rep Party-val növelni, mivel igy hamarabb újra tudod használni.
    Egyébként 1v1-be, magasabb BB ellen érdemes lehet megpróbálni szembe menni vele, majd az utolsó pár km-en megorpedózni. Engem anno Coloval megszivatott igy egy Tirpitz. De ezen a szinten a 6 km már igen zsenge, túl gyakran nem torpedóztam vele.
    (sőt, én most a spottert át is állitottam Catapult Fighterre, szerintem több értelme van, mert tovább fenn marad, hamarabb betölt és a közeli DD-kez ez is kiszúrja.)
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.08.20. 01:34:24