A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #1336 Istenem. Az hogy a játék milyen, az egy dolog. De a játékosállomány? Nem hiszem el. Ilyen nincs. Már kínomban CO-OP-ban mentem, hogy ne lássam, azt a szenvedést, amire némelyik képes. CO-OP-ban botok ellen kell menni, és a te csapatod is botok-ból áll, max pár emberi játékos van. Na minnél több az ember, úgy nő a vereség esélye.
A botok olyan bénák ,hogy neki mennek minden szigetnek. A kezdő körben tolatni kezdenek. De az emberek lazán felülmúlják. Csávó beakadt két sziget közé, és onnan 15 perc alatt se bírt kimenni. Még egy bot is képes rá...hihetetlen.
Van egy játékmód, ahol három bázist kell elfoglalni. Ha valamelyik bázist megszerzi a csapat percenként kapunk pontokat, illetve hajó kilövésért /elveszítésért is ad, vagy von le. Aki eléri az 1000 pontot, nyer. Aha. Szinte soha, a három bázisból, egyhez se megy senki foglalni. Könyörgök, kérlek, foglaljátok, vagy legalább lassítsátok az ellenfél foglalását...nem.
Egy másik eset, csávó nekem jön a csatahajójával, és tol. Írok neki, hahó, hé, ne tolj. Nem bírtam ki manőverezni, kisebb hajóval voltam, csak tolt magaelőtt. Erre mi van? Még belém is lő. Nem direkt, ellenfélre lőtt, csak nem tűnt föl neki, hogy ott vagyok az ágyúi előtt, és nem bírok mozdulni, mert ő tol maga előtt.
Aztán, egy másik csávókám meglátja, az ellenfelet, már lövi is torpedókat, a baj csak az ellenfél hatástávon kívül , én viszont közvetlenül mellette vagyok...így engem talál telibe. Jaj de cukor.
Olyan csatát rak össze az MM, hogy eleve több hajó van a másik oldalon, ráadásul leginkább csatahajók. Hordozóval folyamatosan igyekszem őket támadni, persze veszítünk. Kit szidnak folyamatosan? Engem, mert nem lőttem le a csatahajókról felszálló felderítőgépeket. Igen..tényleg ezen múlik a csata. Nem is a bomba és torpedó támadásokon...nem. (amúgy azért nem tettem, mert a felderítő a saját hajója körül köröz, ha oda beküldöm a vadászaimat, ledarálja a hajó légvédelme)
És mind ez azért érdekes, mert ők azok akik véleményezik jelenleg a játékot. Ők azok akik szerint nem kell olyan hogy betörő víz a hajótestbe, mert az túl bonyolult! Ő rájuk hallgatnak a jelek szerint a fejlesztők. Tényleg így van, feltűnt jó pár a fórumon nagyon aktív, állandóan mindent véleményező alak, akik valójában olyan borzalmasan bénák, a fórumon írtják milyen jó, milyen szuper a játék, nem kell semmit bonyolítani rajta!!! és csatában neki megy egy szigetnek, vagy a csapattársát lövi véletlenül, egymásba ütköznek, eltéved a nyílt vizen, stb.