A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13254 Ma annyi "Compliment"-et kiosztottam volna... pedig eddig csak 3 vereségem van Kutuzovval. A második csatában betett 1-1 T6-os CV-t, a csata elején még gondolkodtam is rajta hogy kicsit lesajnálóan beszólok nekik. Erre az egyik első lett, a másik meg az első ötben végzett. A harmadik csatában már 2-2 T8-as CV volt, az egész csapatunk 1 pontra ment rá a 3-as foglalóban, de azt sem voltunk képesek befoglalni. Valaki viccesen meg is jegyezte, hogy World of Warplane-s van a C pont felett, mert minden CV oda küldte a gépeit. Természetesen pont akkor disconnecteltem, amikor egyedül állva a foglaló közben épp rám jött 5 repülő század és kaptam egy szép focus-t. Mire visszaértem, volt kb 500 HP-m, épp kigyulladtam, viszont annyi smoke volt körülöttem, hogy a kutya nem foglalkozott velem. Meg is próbáltam gyorsan elinalni (kb 150 HP-m maradt). Még sikerült kiszednem egy Nürnberget, asszem egy mellém csapódó He levittem az életem 100 alá. Az utolsó pillanatban az ellenség CV-je rám küldött két bombázót és egy torpedóvetőt, már jöttek is a torpedók, de rögtön vége is lett a csatának, így 90 HP-val túléltem. Az első egy magyar Carolina lett 3 killel, ő is kapott tőlem egy dicséretet. A rombolók közül sajnos nem tudtam ki smoke-olt be amig újra csatlakoztam, pedig neki is osztottam volna egyet. egyébként mindkét csatában ment a flame ezerrel. Mára asszem hagyom a Kutuzovot, már csak 609 találat kell a Haguro-hoz.