A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #13163 Végre egy olyan csata, ahol a fél csapatnak kioszthattam volna egy dicséretet. Kár hogy T3-4-es csata volt. Hogy ne csak folyton a gyökerezés menjen... Szinte a teljes ellenséges csapat a jobb oldalon jött fel, nekem egy csatahajó már az első öt percben elvitte a fél életem, utána viszont rohadt mákom volt, mert a Bogával folyamatosan tűz alatt tudtam tartani a feljövő ellenfeleket, mig a csapattársak vagy elém smoke-oltak, vagy a többiek magukra vonták a figyelmet. Végig az ellenfél vezetett, de mivel a másik oldalon a csapatunk maradéka simán átment, blokkolták az ellenfél bázisát, mire minden erejükkel elindultak vissza. A végén egy Kawa maradt velem, az ellenfélnél fullos Myogi meg egy Izyslav. Persze két hármas, alig HP-s hajónak semmi esélye nem volt két majdnem fullos 4-es ellen, de a Kawa blokkolta a bázisukat és elcsalta őket tőlem, én meg még időben visszafordultam, hogy a dd nem érjen utol. Persze bepróbálkoztak a noobozással, de 2 négyes hajóval nem igazán éreztem volna fairnek, ha lepöckölik rólam a megmaradt 500 HP-m. És a Kawa sem anyázott hogy veszni hagytam, sőt! A végén mondta hogy éljem túl, mert kell neki az xp, én meg gondoltam megdolgozott érte, megnyerem neki a csatát. Végül 100k sebzéssel első lettem, ennek a fele égetés volt és 50k-t egy Myogiról húztam le. Gyanitom nem örült nekem. A poén egyébként, hogy a második egy magyar Wickes lett, a Kawa meg -szerintem megérdemelten- negyedik.