A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #13143 Ez is egy megoldás lett volna a H41-nél, de ha csak a csatahajókkal szemben kell kiegyensúlyozni. Ez esetben olyan 3-as RoF kellett volna a 4x2 42 cm-esnek. Ekkor viszont a cirkálók ellen lett volna nagyon erős, mert modullal együtt 16 másodperces újratöltése lett volna, míg a tier 9-10-es CA-knak (a Des Moinest leszáímtva) 10 másodperc körül van, de némelyiknek csak 12. Mondjuk felesleges erőltetni a 300k DPM-et tier 10 csatahajóknak, mert akkor az angol, francia, olasz és orosz BB-kkel is gondban lesznek. Inkább más téren erősítsék őket.
Ja ezt a front trollkodást nagyon szeretik tolni magas tierben. De egyeseknek ehhez sincsen elég eszük. Azért nem mindegy mivel mi ellen csinálja az ember. Az egyik csatámban végignéztem, hogy egy Montana próbálta csak orrlövegekkel kicsinálni szemből az ellenséges Yamatót. Amikor már olyan 20k HP-ra lőtte le a Yamato a Montanat akkor kezdett el gondolkodni, hogy ez valószínűleg rossz ötlet volt, mert a Yamatot szinte lehetetlen citadellázni szemből, ellentétben a Montanaval. Ráadásul így elvesztette a Montana +1 torony előnyét az amúgy frontlövegekben sokkal erősebb Yamato ellen. De nem bántam mert én lettem a nevető harmadik a kacat North Carolinammal.