banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Tudod, az a gond, az is gond, hogy a játékosok nagy részének ez így jó. A hiv. fórumon nagyon sok minden felmerült már, hogy ez kéne, az kéne, mit kéne. De és? Ha a játékosok többsége mindenre azt mondja, az hülyeség, akkor, ez van. Csak pár példa:, amiket mások is felvetettek a fórumon, és in is helyeseltem: Másodlagos fegyverzet erősítése, nem tetszett a többségnek. Vízbetörés: nem kell, nem jól működött. Nem kell kijavítani, vágjuk ki. Finanszírozás: teljesen normálatlan , szerintük jó. A térképek egy része szar, és kevés a játék idő, ami miatt sok a döntetlen( 8-10%! ) szerintük jó ez így.

Ami fontos a legtöbb játékosnak, mikor kerül be végre valami csiricsáré új hajó.

Szóval, az van hiába akarnak néhányan, vagy hiába akarnék én jó ötleteket javasolni, nem hogy a fejlesztők, a játékosok többsége eleve leszólja, hogy szerinte hülyeség.

Most tényleg az úszóképesség: egyszerűen vízbetörésnél csak csökken a HP. Ennyi. Lószar. Fos az egész. Nevetséges. De azért nem kell , és ezt a játékosok véleménye!, mert úgyis hamarabb megsemmisült egy hajó, mondjuk ágyútűzben, robbanásban, mint vízbetöréstől. Hátbazdmeg. Most erre megint mit lehet mondani?

De ha a rendszer rosszul működött, miért nem javítják ki, és dolgozzák át?

Amúgy: ígéretek szerint
    -páncél fejlesztés(jobban mondva hajótest fejlesztés, de ez beletartozik)
    bulge, Torpedo Defense system,
    fegyverrendszer fejlesztés,
    meghajtás, ezek mind lesznek benne. Akár olyan is, hogy adott hajó olyan főtüzérséget kap, ami valóságban bár nem volt rajta, de akár lehetett volna, (akár a példádban a Hood mondjuk)

Ígérni ezeket ígérték, sőt a Wot-hoz hasonlóan a techtree-ben vannak kifejleszthető dolgok, hajótestek vannak most is.

Szóval ez lesz elvileg. Gyakorlatilag....nem tudom.

Az hogy milyen irányből éri a torpedótalálat...nem tudom. Elvileg lehet számít. De lehet nem . Lehet csak random fos az egész. Az biztos, hogy repülőgépek torpedóinál mintha rohadtul számítana, például ha egy hajó orral ,ferdén vesz le egy torpedót ami mondjuk sebez, 8 ezret, akkor csak 3 ezres sebzés lesz.

Viszont, érdekes, a rombolók torpedói mintha mindig maximumot sebeznének. Elméletileg ennek is így kéne lennie...de gyakorlatilag...nem tudom eldönteni.