A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #12948 Nekem is volt egy időben, hogy minden meccsre 1-1,5 perc késéssel tett be. Nem tudom milyen összefüggés van a kettő között, de videókártya probléma volt. (a WoWp-ben pl minden nap az első csatában 5000 körüli pingem volt és újra kellett inditanom, az összes többi csatát normálisan betöltötte) Én egyébként a Kutuzovval elégedett vagyok. Igaz hogy az ágyúja szinte csak lőtávban tér el a Cleve-től, viszont a 19 km-es lőtáv eléggé használhatóvá teszi. Nyilván csak a HE spamnek van értelme, mert az AP abban a tierben már nem visz át semmit. A légvédelme nagyon brutál, a torpedói orosz viszonylatban egész tűrhetőek és a füst miatt teljes védelmet tud biztositani magának. Én nem csalódtam benne. Ennek ellenére az Atago sztem is jobb, bár én azzal még alig pár meccset mentem csak. Az orosz cirkáló ágat meg nemrég kezdtem csak el, T3-nél tartok igy a TT hajókról nem igazán tudok mit mondani.
Rhonin: ez sztem általános probléma a játékban. Mi is sokszor azért veszitünk, mert az ellenségnek van 3-4 low HP-s hajója, még is mindenki a fullosokat lövi, azokból is egyszerre többet, mig az ellenfél szépen alkalmazza a focus fire-t. Én is ezért haragszom az US BB-kre, mert oké, megyek elöl, jön mindenki utánam, aztán az első lövésre mindenki megfordul, én meg ugye nem tudok elmenekülni, mert tetű lassú vagyok, kapom a focust és csókolom. Faterom szinte csak tankozik, de ő is arra panaszkodik, hogy a csapattársak teljesen retardáltak, egyesével lövetik ki magukat, mig az ellenség meg összedolgozik a társaival. Az hajnali repcsizős akcióm meg azt bizonyitja, hogy a szakasz sem feltétlen jelent megoldást, mert egy stock attackerrel több pontot szereztem mint a csapattárs vadász szakasz. (és akkod dicsérjük a MM-t, aki berakott egy olyan ellenfelet, akinek egyedül több csatája volt mint a szakasztársaimnak összesen)