banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Sokig nem játszottam, mert kissé ráuntam, meg aztán DS 3 ugye.:) Na mindegy! Megvettem az Iowat és felszereltem. Gondoltam kipróbálom a Co-op-ban. Jézusom! Vereség, vereség hátán. IX-X magasságában a gép szétüti a csapatokat. Egyedül mentem az "A" bázist elfoglalni, csak sajna jött három gyújtogató is. Mire észbe kaptam már csak ketten voltunk egy Tirpitzel. De ha három rajtam, akkor csak öt ellenséges hajó jut hétre. Nem hittem el, de co-op-ban ebben a magasságban a gép ellenállhatatlan. Csak jön és rohadt pontosan lő. Bárhonnan céloz, nagyot sebez. Ha én lövöm, mintha ping-pong labdával lőném.

Na mindegy. Kipróbáltam co-op-ban, megyek random. Basszus! Sokkal könnyebb. Két menet, az elsőnél már nyerésben voltunk (utolsó kettő), de lejárt az idő és az ellennek pár ponttal több volt. A másikban sima győzelem úgy, hogy az Iowat épp csak megkarcolták. Teljesen más a két pálya. A randomban taktikázhatsz és alig találnak el, míg a co-op-ban azonnal nekem jönnek, oszt vagy elégek, vagy azonnal lelövi a fél HP-t. Még hogy a co-op gyenge. Ja, úgy VIII-ig, de utána....:)