A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #12877 Milyen csend lett hirtelen!
Még kb két hete megvettem a Hoshot. Nyilván ezért akciózták le most az összes CV-t. *irronia* Ma volt vele az első csatám. Mind a két gép fejlesztést megvettem free xp-ből, mert nem akartam hogy miattam hátrányban legyen a csapat. Nos... 2v2 CV, az ellenfélnél Lengli-Hosho, nálunk két Hosho. Mindenki elindul balra, két BB, köztük egy Arkansas jobbra. Teljesen logikus hogy egy 4 CV-s meccsen, nulla légvédelemmel rámegy valaki az egyik oldalra. Mielőtt meghalt volna, még beirta hogy mekkora lemming a csapat. Hááát... köszönjük Emese! Bár a CV nem volt a szivem csücske, sőt! Elég keveset játszottam velük. És az US ágon eléggé mérsékelt sikereket arattam. (bár a Lenglyvel a 2 dd kilövésére egy meccsen büszke voltam) Most az első csatában rögtön 3 killt összeszedtem. Úgy hogy az első dobás ott hagytam a fenébe, mert az egyik cirkálónak elé, a másiknak meg mögé dobtam. Gondoltam jó nagy noob vagyok, majd a következő. Épp kommandirozom a vadászaimat, erre 3 torpedó hit, dev. strike, kill. Csóró cirkáló kifordult a torpedók elől, majd a másik oldalával meg visszafordult elé. Ennek ellenére sem hiszem hogy túl sokat fogok anyahajózni.