banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én még csak 20-as vagyok, a Fuso aki meg egyedül elindult hogy majd ő megállitja az ellenséget C-nél meg 16-os volt. (megjegyzem, amikor még csak 5-6 km-re távolodott el és rámentek az ellenség torpedóvetői, utána fordultam és próbáltam neki segiteni) Ha jól rémlik a csapatból már mindenkinek volt Ranked rangja, tehát nem ez volt nekik az első, az ellenfél csapata még is együtt tudott mozogni, mi meg négy felé szakadtunk. Én konkrétan semmit nem sebeztem, mert próbáltam a Mexico-t védeni a japán CV-től, mivel a saját CV-nk hiába jött vadász konfiggal, teljesen használhatatlan volt és ő halt meg először. (az első dolog a csata indulásánál az volt, hogy megkérdeztem milyen konfiggal jön, de nem válaszolt semmit, különben megkérdeztem volna tőle hogy kell e neki AA támogatás, de mint mondtam, ő rögtön kihúzódott a jobb felső sarokba, mi meg mentünk balra foglalni A-t. Szóltam neki hogy kövessen minket, de hát ő igazi csapatjátékos volt) holott én is megtehettem volna hogy beállok lövöldözni, mert kéne a Hit a küldihez (az se érdekes ha nem sebzek) de úgy gondoltam egy Rankeden azért még is csak a csapat érdeke előbbre való és a saját dolgomat kéne csinálnom (ami ugye a BB-k védelme, és mivel messze nekem volt a legjobb AA védelmem az egész csatában, igy egyértelmű volt hogy mi is az) De ha a csapat fele nem igy gondolja, akkor én hiába erőlködök.