banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    3 csata után abba kellett hagynom a játékot. A második körben a szokásos: az egész csapat egy oldalon, de senki nem mer foglalni, mert az ellenség kezdőjén ott áll egy Izumo, meg volt volt még kb két cirkáló. Megkérdeztem a csapatot, hogy esetleg ha már mind itt állunk a foglaló kör előtt, nem akarunk bemenni? Mire közölte a szakaszban lévő Carolinás kolléga hogy otthon felejtette a golyóit. hát aki töketlen... Szóval nyilván vesztettünk, mert 3 pontból egy sem volt a miénk, és igy elég nehéz nyerni. Gondoltam a Carolina nem fog menni, tettem egy próbát Cleve-vel Rankeden. Volt CV, szerencsére full AA-ra vagyok húzva, mondom ez jól kezdődik. Erre az egyik romboló elindul a térkép egyik sarka felé, a CV a másik sarka felé, a Fuso meg egyedül indult, hogy majd legyőzi az összes ellenséget. Én meg egyedül kisértem a maradék Mexico-t, mert a másik cirkáló és romboló meg elrohantak a térkép negyedik sarka felé. Szóval 3 meccsen gyorsan el is fogyott az összes reportom. (Mondjuk hogy legyen valami sikerélményem is, a Mexicot sikerült megvédenem, túlélte a japán CV támadásait)