banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Milyen vicces emberek vannak ebben a játékban xD Mai első csata Carolinával. Island of Ice, bal oldalon kezdünk, az Izumoval meg két rombolóval elindulunk fel, az egész csapat a kezdőn dekkol és kb 1/4 sebességgel mennek az alsó oldal felé. Még akkor is, amikor felspottolodik az egész ellenséges flotta, amint felfelé hajózik. Az Izumot olyan gyorsan kireccsintették, hogy csak pislogtam (kapott egy torpedó salvo-t). Szóval egyedül maradtam kb az összes ellenséggel, egy alap Carolinával T10-ben. Elindulok vissza, erre közli velem a T9-es japó cirkáló hogy én egy bot vagyok! Egyetlen citadellát lőttem és az ötödik lettem a csapatban. T10-es meccsen. Egy stock 8-as csatahajóval! Aszongya nekem a hülyegyerek, menjek a J vonalra, mert mindig ott vagyok. A csapat 80% ott bohóckodott, köztük az Iowa-nk is, de én vagyok a bot. Jah! És mellesleg úgy elhúzott mellettem, mint a nyil, otthagyott 2 ellenséges rombolónak. Egy cirkáló! Hát kösz szépen! Az egyébként mi, hogy rácélzok egy hajóra, lövök, és a tőle 2 km-re lévő hajó mellé esik le az összes lövésem??? És ez már nem egyszer fordult elő!