banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    Úgy van ez a sebzés, hát fejből nem pontosak a számok, de körülbelül, mondjuk egy csatahajóval:
    HE 5000
    Ap 15000

Lövegtornyonként. Négy toronnyal érdemes felszorozni. No igen ám, de. Nagy távolságra úgyse talál mind, kis távolságra...főleg egy kis célpontra.
    Elméletileg, például egy AP sortűz elég egy romboló ellen, csakhogy egyrészt, úgyis mellé megy a legtöbb lövés, másrészt az AP a rombolóba nem sebez, vagy egy-két százast. Túl kicsi, túl páncélozatlan célpont, átmegy rajta robbanás nélkül a gránát.
    HE-vel, legalább két sortűz kell, -minden lövés úgye talál, és talált lövések se sebeznek telibe mind- és fél perces újratöltéssel, egy perc kell hozzá. Egy perc alatt a romboló, mind két oldali torpedóit ki tudja lőni, a csatahajóra, ami egyenként 20 ezret sebez, és ha mindez kis távolságról történik, akkor vegyünk 12 torpedót, amiből legszerencsésebb esetben vagy 4 talál, az is 80. ezer sebzés, ami a Yamato-n kívül mindent elintéz.

Egyszer láttam olyat, hogy csatahajóval, telibe lőttem egy sortűzzel egy rombolót, és az pukkant, de azt is csak azért mert neki ment egy szigetnek, és nem tudott kitérni a lövés elől.

Persze az is lehet én vagyok a béna, de másoktól se láttam ilyesmit.