banner
A Wargaming új MMO játéka
  • DantesHUN
    1: Részben egyetértek. Főleg az milyen unalmas, ha állandóan azt a vacak jeges fos pályát rakja be, egymás után. De a teljesen nyílt térkép meg még unalmasabb lenne, a repülők mindenkit sokkal könnyebben találnának el. Szerintem, a kettő között kéne. Legyenek szigetek, de ne zsúfolják tele az egész pályát.
    2:Szerinted túl pontos? Lehet én vagyok a béna, de 20 km felett meglehetősen ritkán találok. De kisebb távolságnál is, pláne ha gyorsan irányt vált a célpont. Csatahajóval, azzal a toronyforgással, és sebességgel, nem egyszerű.
    3: Nem lenne rossz ötlet, de ehelyett...az van,hogy vannak láthatatlan hajók, a láthatatlan tankok mintájára.
    4-5: Teljesen egyetértek.
    6:Hát nem tudom, a legtöbb romboló, rohadt pontosan lövi a torpedóit. De mivel nem megyek rombolóval, nem tudom, de az fix, hogy ellenfélként, azt látom, nagyon pontosan tudnak egyesek célozni. Jó mások meg a szigetet is meg torpedózzák, szóval fene tudja.
    7:ilyet én még sose láttam. Amúgy meg, és az fair, hogy egy torpedó sortűzzel, a romboló a legnagyobb csatahajót is azonnal egy másodperc alatt felrobbantja? Egy romboló képes úgy menni, hogy a főtüzérség nem tudja követni . A másodlagost meg a gépi AI irányítja, és nagyon pontatlan. 10% körüli pontossággal lő, úgy 3-4 km-re. Ezen a távolságon belül, a fő tüzérséggel már célozni se igen lehet, a másodlagos nem ér semmit, ellenben a torpedók elől ilyen közelről képtelenség kitérni. A többivel egyetértek, de ezt nagyon másképp tapasztaltam.