banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dagohun74
    Torpedó vető része spec. nekem tetszik és van segítséged egy sáv ahova ráállítod a torpedó vető sugarát ott kell el ereszteni. A másodlagos fegyverek semmit nem érnek. Azok elpufogtatnak de olyan minimális sebzést osztanak hogy jelentéktelen. A végén meg lehet nézni valami ilyesmi volt a leosztás egy csatahajóval történt meccs után.: A fő ágyúkkal történt sebzés HE 12000 az AP 26000 a másodlagos ágyúk sebzése 975. Szóval sokat nem érnek. Időjárás csak akkor van értelme a jelentősen befolyásolja a látótávolságot vagy ne adj isten még a célzást is mert dobálná a hajót mondjuk a csatahajónál jó nagy viharnak kell lennie. A pontosságról nem tudok sokat mivel nem vagyok szakértője a hajó ágyúknak meg hát ringanak is a hajók, de még mindig jobb mint a szűkülő célkereszt. Horizonthoz szerintem kicsik a pályák vagy legalábbis kicsit csalás szagot érzek nem adja a valós 12km-es pálya méretet. Valahogy kisebbnek tűnek a pályák. A WT-be na ott hatalmasak a pályák. Még a tankosok is. Bár hozzá teszem jól szórakoztam vele hétvégén.