A Wargaming új MMO játéka
-
Szintén kitöltöttem a kérdőívet. Szerintem nem fognak neki örülni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Összességében erős közepes értékelést tudtam adni a munkára, bár látszanak előre lépések dolgokban.
Amin szerintem változtatásra szorul továbbra is:
1. Egysíkú, unalmas térképek. Tudom és értem is, hogy el kell bújni a hajóknak valahol, de ezt a fedezékes módszert meg kellene hagyni a WoT-ban és a tengeri csatáknál jó messze elfelejteni.
2. Lövegek célzása, pontossága. Nekem nem tetszik ez a 10 kilóméterről kilövöm az ellenséges kapitány bal szemét típusú célzás. Az sem tetszik hogy célzáskor a kamera nézet jelentősen megemelkedik és onnan kell célozni. Ezt nagyon gyorsan el kellene felejteni ebben a játékban.
3. Horizont. Ilyet nem is láttam szerintem. Pedig kellene. ha nem látszik a föld görbülete miatt az ellenséges hajó, vagy csak egy része, akkor maximum arra lehessen már lőni. természetesen a tűzvezető rendszer tengerszint feletti magasságából. Amelyik hajó el tudott menekülni a horizont alá, az nem látszik és pont.
4. Páncélzat vagyis annak hiánya. Sérülés modell faék egyszerűsége.
5. Random faktor. 50% random, 30 % skill, 20 % hajótípus.
6. Torpedó célzás mint olyan. Nekem egyáltalán nem tetszik. lehet, hogy van valami segítő opció rá, én nem találtam, vagyis átlagfelhasználó számára sem lehetett túl egyszerű. Erre ki kell valamit találni.
7. Elsődleges, másodlagos fegyverek. Szerintem túl pontosak. Ne lehessen már egy Rombolót egy sorozattal kilőni, miközben szerencsétlen kb 60 Km/h sebesség mellett rángatja a hajót jobbra balra.
8. Időjárás, illetve annak hiánya. legyen már eső, köd, hóvihar, napsütés, stb. Néha a messze távolban fel van festve a háttérre a villámlás, de nincs semmi csatát befolyásoló hatása. nagy hiba.
Lehetne még hosszan sorolni, de nagyjából ezeket írtam be megoldandó problémák gyanánt.