banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Amikor ful alap volt és folyton bedobálta T9-be, akkor még én is jó köröket mentem vele. Általában a végén a lista első felében voltam, ami azért egy alap, low tier BB-től nem rossz teljesitmény szerintem. Most viszont hogy tepertem a végén a NC miatt, legalább 11 vereség zsinórban, 2 hete nem volt leszorzózva a hajó és mint irtam, azonos vagy kisebb tierű cirkláók lőttek belém olyan sebzéseket hogy csak lestem, mig én alig karcoltagattam őket, már ha egyáltalán eltaláltam valamit. Sajnos a játék nagyon nem adja a "ritkán lő, de akkor nagyot" elvet, mert valóban ritkán lő, de akkor is mellé megy, ha meg még is betalál, sebez 1-1,5k-t. És erre kell fél percet várnom. És lassú is, nem fordul, szar a páncélja... Rálőttem az Atlantára HE-vel, és nem sebeztem. Annyira felhúzott hogy eladnám a rákba, de T5 fölött egyelőre nem akarok hajót eladni, meg egyébként is, az elején voltak vele jó csatáim és igazából az sem az ő hibája hogy botok közé tesz be.
    A Tirpitznek nem tudom hová találtam, Nem manőverezett, viszont nem is párhuzamosan haladt velem. Próbáltam kicsit mögé célozni, hogy a felépitményét találtam el, de nem néztem a becsapódást, mert volt ott még egy Tirpitz, meg egy Colo és valami német cv is. Mire visszanéztem meg épp csak a sebzést láttam. Aztán meg meg is haltam.