A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #12675 Amikor megvettem az első T8-as prém hajóm, még én is csak tier 6-nál tartottam a fejlesztésben. Igaz hogy mivel volt Sims-em, már a kezdetek kezdetén mentem tier 8-as köröket, de mivel a rombolókat nem szeretem, nem túl sokat. És még sem voltam bénább mint az átlag. Persze az is igaz hogy előtte már volt Atlantám, amivel viszont nagyon sokat mentem.
Egyébként engem a Molotov nem győzött meg. A Tirpitz nekem is nagyon tetszik, tényleg remek hajó, én is azt javasolnám inkább, főleg ha nem jelentenek gondot a csatahajók. Mert nem mindenki szeret velük játszani. Másodiknak én is az Atago-t ajánlanám, szintén nagyon jó hajó, szerintem a legjobb T8-ban. Illetve nekem még tetszett a Kutuzov is, az Atagoval ellentétben ezzel elég sokat csatáztam, mivel a hitelős és kigyújtós küldiket elég jól lehet vele csinálni. A Tirpitzre szerintem kötelező a + income illetve az olcsóbb javitás signalok a maximális hatás miatt, de ha csak egy prém hajót akarsz és nem rombolót, akkor bármelyikre rárakhatod. Ha szeretsz CV-zni, akkor még megfontolandó lehet a Saipan is, bár ez eléggé lutri. (a kapitányi skill miatt nagyon be tudja szopni az ellenséges vadászokat a T9-es gépeivel)
Lópikula: szabad xp-t nem akarok hajóra költeni, mert szerintem fontosabbak a modulok. Az amcsi BB-ken T8-ig szinte kötelező azonnal fejleszteni "motort" és a hajótestet, mert még fullossan is elég nehézkesen mozognak, az alap hajók meg tényleg csak úszó vasdarabok.