banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nyilván, de nem egyedül kell rámenni az ellenfélre. És nyilván közel is akkor mész, mikor látod hogy nem foglalkozik veled. Épp az előbb torpedózta ki a Pensacolám egy Omaha, mert egy dd-vel megy Myokoval foglalkoztam. Még a másodlagos lövegeim is az utóbbit lőtték, igy nem sok esélyem volt, pedig az Omahába is volt kb 1000 élet. Egyébként 4 csata, 4 vereség. Érdekes módon mindig akkor vagyok szopó ágon, mikor 2x vagy 3x szorzó van. És a Colonak már csak 10k kéne hogy meg legyen a NC. Egyébként az első csatában... 4 v 4 csatahajó. Az ellenfélnek 3 tier 8-as meg egy tier 6, nálunk meg 5-8-ig volt minden tierből egy. Ez aztán a balance!

Am a poén az volt, hogy a csatát végigcsetelte a Carolinánk meg az ellenfél Amagija. A Carolinás srác szidta a Colot mint a bokrot, erre kikaptam az ellenfél Carolináját. Igaz mákon volt, irtam is neki, mert az utolsó lövésem citadella volt, am olyan ótvarokat sebeztem, hogy már az első csata után elment a kedvem. De hát s 2x szorzó nagy úr. Igaz csak 4 vereségig.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2016.06.05. 04:02:20