A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #12631 Igazából a történelmi módban az alap tankokkal játszottál. Mármint általában a tankoknál az alap felszereltség a történelmileg hiteles "modul". Szóval nagyon nincs mit copy-paste-elni. Esély egyébként lett volna. Nyilván ha nem 1 Ferdi meg 1-1 Tigris/Panther ellen tesznek be 6 SU-152-t még nyerhettünk is volna. Én teljesen meglepődtem azon, hogy mennyi low tier tank van, azt hittem mindenki toppal jön majd be. De tele volt Pz III-as és IV-esekkel, meg T-28 illetve T-34. IS-ből is mindig több volt, a német td-k összetételére annyira nem emlékszem.
Előszedtem tegnap az ARP Myoko-t, mert megint volt 2 torpedós napi küldim. Már nem is igen nézem őket, de ezek valahogy mindig beragadnak, mert 99%-ban ágyúzok. Mivel van Pensacola-m, akad némi összehasonlitási alap. Igaz hogy utóbbi még alap, az éjjel vettem meg rá a B testet, demég nem mentem vele. A japánnak kb a szórása rosszabb kicsit,valamivel talán gyengébb a légvédelme és kettővel kevesebb main gunja van. És ennyi. Messzebb lő, gyorsabb, fordulékonyabb, páncélozottabb, több az életereje és nem utolsó sorban még van torpedója is. És ahogy nézegettem, alapvetően jellemző hogy a japán hajók mindenhol erősebbek az amerikainál. Akkor ebből milyen történelmi csaták lennének? Már az azonos tierben lévő hajók között sincs igazán egyensúly. A japán csatahajóknak átlagosan 4-5 kilóméter előnyük van lőtávolságra, és ha a páncéljuk nem lenne elég, még mindig le tudják hagyni az amcsikat.
A pve nem tudom mennyire lenne megoldás. Ha úgy valósitanák meg, mint a Warplane-ben, akkor inkább ne is legyen. Ott a csaták többsége úgy ér véget, hogy az egyik oldal veszit max 3 gépet, közben teljesen likvidálják a másikat. Nagyon sokszor van az az érzésem, hogy egyik csapatban totál retardált botok vannak, mintha csak a WG-sek a saját képességeiket modellezték volna le, a másik oldalon meg epic botok. Ott sem vagyok legendary játékot, de az éjjel már másodszor fordult velem elő, hogy két bot durvább köteléket repült mint egyes pro szakaszok. A kevés HP-s low alt vadász szépen jött velem szemben és hagyta magát leszedni, közben a társa, egy high alt vadász meg követte fentről, lecsapott rám és kivégzett. Bezzeg a saját csapattárs bot, mikor csatagéppel egyedül maradt egyetlen low hp-s vadász ellen, aki ráadásul majdnem szembe jött vele, szépen ráfordult a gt-re és hagyta magát lelőni. Annyit kellett volna csak csinálnia, hogy 10 fokot elfordul és lő. Nyertünk volna. De nem, mert mennyivel jobb a hülye botokkal egy csapatban lenni! Szóval kösz nem, ilyet nem kérünk a Warshipbe. Van elég ilyen player is.