banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Megjegyzem, én kb 2 történelmi csatában vettem részt a WoT-ban. Ennek főleg az volt az oka, hogy 10 perc várakozás után sem talált elég játékost. Ha jól emlékszem, mind a három csatában Ferdivel voltam. Az oroszok egyébként egyáltalán nem voltak hátrányban, sőt! Pont azért ment a rinyálás, mert az orosz oldal tele volt SU-152-vel, a németek meg Pz 4 és hasonszőrű kollégái. Konkrétan az első csatámra emlékszem, egyetlen Tigrisünk és egyetlen Pantherünk volt, meg ketten voltunk Ferdik. Elég szoros meccs volt és úgy rémlik a végén épp csak nyertünk. Illetve volt még egy csata, ott két dologra emlékszem, egyrészt arra hogy egyedül voltam Ferdi 6(!!!) SU-152-es ellen és hogy nagyon csúnyán elvertek minket. Az első pár napban valóban nehéz volt összeszedni a kellő számú orosz tankot, utána viszont pont hogy németekből volt hiány.

Szerintem már a Myoko is elég nagy szintű hajó ahhoz, hogy ARP legyen, tier 10-es hajót kizártnak tartom hogy ilyen küldire betegyenek. A vicc egyébként az, hogy ha jól emlékszem, az első ARP küldit még 5-ös hajókkal meg lehetett csinálni. Az még nem is volt olyan nehéz, ennek ellenére nem mondanám hogy túl sok ARP hajót látok... igaz hogy a hülye küldik miatt főleg tier 7-8-ban játszom. Egyébként biztos több hajó le van modellezve, mint amennyiről tudunk, üzleti fogás lehet csak az, hogy fokozatosan teszik be őket, ahogy azt már valaki irta is.