banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    OMG! Kb másfél hete nem játszottam. Erre olyan mentem a Coloradoval, hogy... Rekord sebzés, rekord xp. Meg akartam nézni hogy sikerült e az Xp-s küldi, erre kiirja hogy GNB over! Viszont nem engedte beváltani a jutalmakat se. A főoldalról ismét betöltöm az eventet, erre látom hogy 12 milláról felemelték 15-re a felső határt. A csat egyébként a szokásos volt, bár ritkán rak be top tiernek Colo-val. És azok is szar csaták szoktak lenni. A mién volt a Firsd Blood, de rögtön mi is vesztettünk 2 hajót. Az első percekben még viszonylag kiegyenlitett volt a küzdelem, de az egész csapat elindult balra kezdésnél, mire én is odaértem, már mindenki visszafordult és az alsó vonal felé menekültek. Majdnem mind a négy pontot sikerült elfoglalnia az ellenségnek, de végül elfogytak. Persze az utolsó 5 hajó nekem jutott és bár addig tök jól kimanővereztem a torpedókat (egy Minekaze lőtt rám 3km-ről, 2 cirkáló meg 4 km-ről) a végén még is belefutottam egybe. Ahhoz képest hogy az ellenség elég jól foglalt, gyéren kaptak xp-t, bár az is igaz hogy a jobb játékosok rajtam lógtak. Volt egy gyerek az ellenségnél Warpite-el. Ő lett az utolsó. Igazából nem tudom hogy gondolta hogy ha az oldalát mutatja egy Colonak, akkor sokáig életben fog maradni. Sebezni se nagyon sebzett, mert 2 salvo-t levettem frontra, ha nem égek cirka 30k-t, talán még túl is éltem volna. Azért kezdésre egész jó meccs volt.