A Wargaming új MMO játéka
-
rrally #1255 Én is játszottam hétvégén.Meglátásom hogy a hordozok inkább csatahajók ellen jó.Cirkálok nagyon bejöttek.Romolókat meg nagyon meg kell szokni de pár csata után belejöttem.Sok hibája van még a játéknak.PL:- egyszerre lőni ,manőverezni és torpedózni igen csak nehézkes.pl nem lehet a tornyokat külön ki jelölni hogy merre nézzenek 40- 50 sec es forgás idővel nem igazán jó forgolódni.Ha két oldalt vannak az ágyú sorok és én pl jobbra célzok lőni egy célpontot és balról bejön közel egy ellenség akkor ne tudom kijelölni hogy az automatiukusan lője a fő ágyúkkal csak a másodlagosakat tudom kijelölni és azt is csak 1 célpontra tudom irányítani és nem valami hatásosak.Volt egy csatám cirkáloóal menekültem Low HP val zikk-zakk,üldözött egy nagyobb cirkáló sokáig kitudtam kerülni a lövéseit nekem meg betalált az összes de úgy veszettem hogy megtaláltam az egyetlen szigetet a nyílt terepen és elakadt a hajóm.na már most csak egyetlen opció van autópilótára az egyenes de akkor ki tudja kerülni a szigeteket,jó lenne ha előre belehetne állítani az autó pilótát milyen manőverrel menjen az adott pontra hosszú vagy -rövid fordulókkal.röviden ennyi,amúgy jó játék lesz.