banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én éjfél után próbáltam belépni, de kellett pár perc mire beengedett a játék. De legalább nem dobott le csata közben. Am én is bosszankodtam mikor a full alap Colo-t folyamatosan t9-be rakta, pedig azok voltak a jó csaták, mert ott a ponttábla elején végeztem. Meg azok elég jól adták az xp-t, még ha vesztettünk is.

Én nem vagyok egy nagy rombolós, de a lengyel romboló nekem nagyon tetszik. Egyetlen apró hátránya van, hogy a japán rombolók előbb kiszúrják. Viszont romboló létére erős a légvédelme (alapból 5 km a nagy kaliberű ágyuk lőtávja), 7,5 km az észlelhetősége és 8 km-re lő torpedót. Az main gunjai miatt imádom. Nagyon gyorsan tölt, jól forognak, nagy a hatótávolságuk és 7 csőből tud lőni egyszerre, vagyis két torpedó töltés között simán szétágyúzhatsz egy ellenséges rombolót. Elég fordulékony is, viszont az utolsó hajó amivel ammoracket kaptam az ez volt és pont a héten láttam egy másik Blyska-t ami szintén felrobbant. Az enyémen van MBG mod is. Illetve még ami ellene szól, hogy nem tudom mikor kerül be a játékba lengyel ág, lesz e egyáltalán. Szóval a kapitányát sehol máshol nem tudod használni. Mint mondtam, nem szeretem a rombolókat, de abban a kategóriában ez a kedvencem. Nagyon erős csónak! :)