A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #12483 Én pont a hét elején találkoztam megint egy rombolóval, aki -miután minden csapattárs lelécelt és hagytak egyedül harcolni két csatahajóval meg három cirkálóval- tett egy félkört mögötte és besmoke-olt. (addigra már én is megfordultam) Megköszöntem neki és küldtem rá egy "compliment"-et, még ha annyit se ér mint a report, de ha már van ilyen lehetőség... De nem értem, miért 300 csatánként egyszer van ilyen ember. Egyébként ez a "hárman befoglalunk egy pontot, miközben a 12 társunk a másik előtt keringőzik, mert félnek a rombolótól akit két cirkáló fedez" teljesen megszokott és nem is meglepő, tekintve hogy a teamwork zero WoT-osok vannak itt is többségben. És hiába mész a lemmingvonat elején a top tier csatahajóval. Őket nem érdekli az hogy te kapod a fókuszt, rájuk nem is bagóznak. Nem. Inkább megfordulnak és elszaladnak, mert 8 tier fölényben lévő hajó tényleg nem képes elbánni 5 ellenséggel, úgy hogy a nyolcból is csak én kapom az áldást. Az ilyenek inkább egy agyat vennének prém hajó helyet!