banner
A Wargaming új MMO játéka
  • davidbog
    Addig valóban nagyon brutális amíg nem lőnek rá. Onnantól kezdve hogy célpont lesz atomjaira lövik. Kirovra és Schorsra DD-vel is érdemes AP-t lőni, még azok a kicsi kaliberek is simán ütnek nekik citadellát. Az orosz cirkálóknak egész végig a tűzereje lesz a legnagyobb előnyük más nemzethez képest, más képességekben csak átlagosak vagy átlag alattiak.

Budyonny jobb mint a Kirov. Egyrészt jobban fordul, sokkal jobb a légvédelme és a 152 mm-eseknek jó az átütő ereje, a tűzgyorsasága. És a mivel ezeknek a 152 mm-eseknek is nagy a csőtorkolati sebessége ezért lapos a lövedék röppályája. Kicsivel jobban bírja a lövést is mint a Kirov. Könnyebben lehet vele reagálni változó vagy új szituációkra.

Én a Schors-nál tartok. Ez is jó hajó, de Budyonny szerintem jobb a saját szintjén. A Schors nagyobb ívben és lassabban is fordul mint a Budyonny. Nagyobb méretű de gyengébb védelme van mint a Budyonnynak. A Schors légvédelme kicsit jobb bár a 12,7 mm-es AA géppuskák kb semmit nem érnek. Tűzerőben majdnem ugyanaz a kettő. Hiába van egy triplás lövegtoronnyal több a Schorson a harmadik toronynak annyira rossz a kilövési szöge, hogy kb 45%-os szögben kell állni a hajóval hogy az is tudjon lőni. Ilyen pozicióban meg már simán lehet neki ütni citadellát cirkálóval is.

Éredekes, hogy magasabb szinten mintha a BB-k elfelejtenék hogy a cirkálók többségén van torpedó is. Nem is egyszer süllyeszettem már csatahajót orosz torpedókkal. Pedig ezek a 4 km távolságú torpedók nagyon gázak. De azért a csaták többségében semmi szerepük nincs. Ilyenkor bánom, hogy nem lehet kicsit módosítani a hajók fegyverzetén (mint a NF-ben), menne a helyükre egy-egy 37 mm-es quad AA torony.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.14. 16:34:22