banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Majd tier 9-ben. A Myogi másodlagosa alapból csak 3,5-re lő, ezt lehet kicsit feljebb tornászni skillel. Én még nem fullos Myogival szedtem ki 1v1-be két Kongot meg egy New Yorkot. Rájuk kell menni nagyon agressziven, persze csak 1v1-be, mert több hajó simán szétszed. Viszont minden japó hajónak erős a páncélja, szemből full salvo is pattant már le rólam. Ez főleg akkor jó taktika, ha nem vagy túl szerencsés, mivel ugye közelről ki lehet valamennyire küszöbölni a pontatlanságot. Én nem vagyok túl szerencsés, távolra nem is szeretek lövöldözni, mert olyan ritkán találok, hogy tök fölösleges.

Egyébként még sem a Plays Tv okozza a kifagyást. Ma a második csatámban először kifagytam, aztán betöltés után 5 seccel kidobott a főmenübe. A harmadik csata rendben le is ment (mind a három foglalási pont a mién volt, erre kihalt az egész csapat, az US cv meg full támadó felállásában nem volt képes kiszedni egy hajót se, szóval vesztettünk) a negyedik csatába viszont be se tett, rákattintottam a Battle gombra és már ki is vágott a bejelentkezési oldalra, aztán nem csináltam semmit és megint kidobott, szóval mára ennyi volt a Warship, és mivel péntek van, a patch-et már csak a jövő héten fogják tudni patchelni. Thx WG again!