A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #12372 Mint irtam is, épp fordulásban voltam és ha figyelembe vesszük a lövedékek sebességét, bővel azelőtt lőtt rám, hogy elkezdtem volna fordulni. Ha figyelembe veszed hogy a Kongó szórása olyan 200 méter körül van, a Pensacola legnagyobb szélessége meg nem éri el a 10 métert, akkor szerintem telesen érthető a problémám. Egyébként a szopóágas kezdés nem újkeletű, az V-ös amcsi csatahajóm rögtön az első csatában, az első sortűzre ammorack-et kapott, szóval...
Amig alacsony tierben inkább a cirkálók feküdtek jobban, magasabb tierben most már inkább csatahajókkal játszok. Ha az elmúlt két hetet nem nézem, szerintem több rombolót végeztem ki velük, mint cirkálót. Ezért is nem szeretem ezeket az x hajóval lőj ki y mennyiségű z hajót. Mert ilyenkor tuti mindenki elém kerül, csak az a z nem, Azért kivétel az elmúlt két hét, mert most kivételesen sok cirkálót lőttem ki csatahajóval.
Én nem bántam meg se a Kutuzovot se az Atlantát, annak ellenére hogy még egyiket sem érzem igazán, viszont a mostani Hiei-es küldi teljesitésében oroszlánrészt kaptak. Egyrészt azért, mert rajtuk kivül csak a Colo volt ami tier-ben megfelelt, másrészt az érj el 2000 és 3000 találatot nem ment volna ilyen gyors ágyúk nélkül. Sajnos célozni mind a kettővel baromi nehéz, mivel a lövedékek soká érik el a célt. De sztem a 100 találat/csata igy is meg volt. Ráadásul mind a kettő nagyon erős AA védelemmel rendelkezik (kapitány skill illetve modul) illetve a Kutuzovon jó hasznát láttam a füstgenerátornak. Illetve az okozz x tüzet küldik is elég jól mennek velük, bár sztem az arányom bőven a papirforma alatt van, szóval a kövi skill nekik majd ez lesz.
És akkor lenne hozzátok egy kérdésem is. Ugye az US BB-knél alap az elsődleges modulhelyre a main battery mod.(még ezzel is nagyon gyakran ellövik őket, hála a páncél hiányának) De mit érdemes a japó BB-kre rakni? A tornyok olyan páncélozottak, hogy még soha nem vált egy tornyom se használhatatlanná. A másodlagos fegyverzetet nagyon ritkán használom és 1-2 ágyú hiánya meg sem kottyan, ugyan ez igaz a légvédelemre. A japánoké kevésbé erős, de mivel jól manőverezhetőek, ezért nincsenek is úgy kiszolgáltatva a légierőnek.