banner
A Wargaming új MMO játéka
  • BigaC
    Tier 8 felett már igen drága a javítás. Ha nincs prém acc, közepes játékosnak nehéz haladni, de legalábbis meg kell tartani jópár 5-6-7-es hajót farmolni. És ez egyre rosszabb felfelé, nem véletlenül olyan tűnnek bénának a Tier 10-es csaták már, kicsit drága a csobbanás.
    Prém hajók, nekem bevallom van egy Tirpitz-em és egy Kutuzov-om (+Kamikaze-R, de azt nyertem), de aztán visszafogtam magam. Nincs bajom azzal, ha valaki ilyen prém rendszerű játékot csinál, mert sok előnye is van, de az árak legalábbis Kelet-Európában kissé borsosak - egy hajó egy új AAA játék árát is eléri. Ezt a (fehér)oroszok tudhatnák, de hát ők főleg a gazdag nyugat-európaiakra és amerikaikara lőtték be az áraikat. Tetszik még az Atago és az 5-ös Texas is, de egyelőre nem veszek többet semmit. Érdemes amúgy várni, sok az akció, az Atagot is már így akciósan árulják, lesz az még olcsóbb is. Szerintem forintban 5-6e lenne reális egy valójában nem létező bithalmazért :)
    A Tirpitz-et nem bántam meg, szórakoztató és erős hajó, ráadásul még óvatosan +2 tieres hajók között is játszható, ha nehézcirkálóként használod. És hajórajongóknak azért gyűjtői darab is. A Kutuzov-ot megbántam, vagy nagyon kiismerte mindenki és könnyen kiütik, vagy sokat nerfelgették, vagy elfelejtettem vele játszani. Az első héten nagyok jókat ment, de manapság alig játszom vele. (van egy gyanúm egyébként, hogy a game a frissen prémium hajót vett játékosokat kicsit kedvezőbb MM-re rakja az elején, hogy legyen sikerélmény, aztán visszaesik vele a teljesítmény)
    Csinálhatna a WG pár single player missziót, offline is játszható skirmish-et, így a sok pénzért megvett/vérrel és szenvedéssel összegyűjtött hajókkal bármikor játszhatna az ember, akkor is, amikor már az online játéktér kiüresedik, kiszolgál.
    Egyébként azt is lehet nézni, hogy egy jó minőségű műanyag modell (hej de sokat összeraktam ilyet régen, ifjúkoromban) sem olcsó, de azzal legfeljebb csak a fürdőkádban vagy kerti tóban játszhatsz :)