A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #12130 Tök jogosak amiket írsz, de előfordulnak kivételek is.
Csapattársat 2x-er sikerült véletlenül elsüllyesztenem torpedóval, engem meg 1x szedtek ki szintén akaratlanul. Ha a már kilőtt torpedók útjába kerül valaki, ahogy csak tudok, igyekszem jelezni, hogy tűnjön onnan. Szándékosan kétszer lőttem ki csapattagot: csatahajóval mentem, könnyűcirkáló frontálisan nekem jött, majd a csetben elkezdet anyázni, hogy húzzak a fenébe, ő itt most harcolni jött, nem hülyéket kerülgetni. És akkor most cizelláltan leírtam az üzenetét. 'Hát jó.' - mondtam én, célra tart, egyetlen oldalsortűzzel kiszedtem. A másik esetben fordítva volt. Én voltam a rombolóban, bunkó tezsvírem meg a csatahajóban. Hasonló szitu, a Wyoming legázolt, és még "ki is ugatott a BMW ablakán", mire én csendben, közvetlenül melléúsztam, és 6 torpedóval rövidre zártam a vitát. Akkor se bántam meg ezeket, és most se. A büntipénzt meg elenyészőnek tartom az ilyenért. (Egy másikat meg csak akartam, mert úgy gondolta, hogy "nem voltam elég aktív" a csata alatt, ezért belém eresztette a torpedóit. Szerencsétlen Wyoming-om messze felülmúlta önmagát, hogy ki tudtam kerülni, de mire visszalőttem volna, nyertünk.) Kiszedni engem egyszer szedtek ki szánt szándékkal: egy New York gázolt le a csata elején, amikor még ellenség se volt sehol. Azonnal felrobbantam, az NY meg úszkált tovább, mintha mi sem történt volna. De a karma visszanyalt: mivel nagy ívben tett mindenki másra is, a fél ellenséges flotta tüzében, egyedül égett hamuvá, miközben sűrűn nyomogatta az F7-t.
Lehet ezek alapján egy nagyon rossz, hasznavehetetlen játékosnak tartani, de úgy vélem, ha valaki jót akar játszani ezzel a játékkal, netán még győzni is akar, akkor elengedhetetlen a jó modor és a többiek figyelembe vétele. A bunkóságot és a mások (a csapattársaid) kárára történő arcoskodást bizony büntetni kell.
Amúgy: Honnan tudhatta volna, hogy torpedózni akarok? Írtam neki a csetben. 3x (Két kérés, hogy menjen arrébb, egy, hogy útban lesz a torpedóknak.) Egyikre sem reagált. Még csak nem is manőverezett. Lehagyni meg nem bírtam.