A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #12128 Detto. Akár a Furutaka-val, akár a Karlsruhe-val megyek, amint benn van egy ellenséges hajó a "hálóban", indulnak a torpedók. Igaz, legtöbbször csak csatahajók, anyahajók, vagy nehézcirkálók ellen lehet hatékonyan torpedózni. És az egészben a legzavaróbb, amikor a torpedókat kilövöd még tiszta a terep, aztán egy semmiből előkerülő, figyelmetlen csapattárs f@szántosan telibe sétál a torpedók előtt, és persze talált-süllyedt... aztán egész meccs alatt hallgathatod a többiek szidalmait, hogy milyen hülye voltál,. Ha csak nincs egy lelkiismeretes csapattag, aki becsületbeli ügyének tekinti, hogy az állítólagos "ostobaságodért" a fegyvereivel büntessen. :/ Hiába próbálok figyelni, mindig van legalább egy jóképességű, aki beszambázik a torpedók elé.
A múltkor Furutakával 7(!) percen keresztül üldöztem egy New York-ot, végig olyan szögben és távolságban, hogy egyetlen torpedótámadással kilőhettem volna. Még csak észre sem vett, végig az ellenkező oldalra tüzelt, a Myogi-nkkal párbajozva. És baszki, hát nem ott hajókázott egy szerencsétlen Omaha? Ha lassítottam, lassított, ha gyorsítottam, gyorsított, de akárhogy is, végig, amíg csak a többiek ki nem lőtték az ellent, a mi drága barátunk pont a szürke sávban volt, attól egy mm-re sem szakadva el...