A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #11710 Rombolóval is meg lehet rakni a cirkálót, csak a rizikó faktor nagyobb, de aki adrenalin függő, nyugodtan próbálgathatja :)
A lehetőleg következő feltételekre kell hajtani ilyenkor:
- legyen egyedül
- megközelítéskor legyél minél tovább takarásban egy sziget által (ez a 7 km alatt értendő, de már előtte sem árt, ha meg tudod csinálni)
- ha észrevett, de még 6 km környékén vagy dönthetsz a lelépés mellet is, de így biztos vesztesz HP-t a nagy semmiért cserébe
- megközelítéskor, míg nem buktál le ne használj turbót, amint lebuktál elnyomhatod (turbó bnagy füst miatt tapasztalatom alapján hamarabb lebukik egy romboló)
- ronts neki, ha oldalát mutatja, vagy szembe fordul veled, nyert ügyed van, nagy valószínűséggel hamarabb torpedó távba érsz, minthogy felszecskázhatna, ha menekülőre fogja, vagy farral áll neked, hagyd ott, sose fogsz indítási távba érni
- a torpedókat 1 max 2 km-ről indítsd rá, így csökkentve az elkerülés lehetőségét, tüzelési szög szigorúan szűkre zárt
- nagyon fontos, sose küld el egyszerre mindet (kivéve, ha már nincs hp-d a további indítás kivárásához), küld el az első pakkot, majd ha láthatóan részben kimanőverezi küld rá a következőt, a megkezdett manőver miatt már hátrányban lesz, vagy ha közben mellé értél kínáld meg közvetlen közelről oldalról is. Így a 2 irányból kapott áldást biztos nem tudja már elkerülni.
Legutóbb egy ARP Myoko-t kaptam ki így 90% hp-ról és én is csak azért döglöttem, mert kínjában 0,5 km-ről ő is oldalba torpedózott. Amúgy maradt volna még kb. fél hp-m és be volt irányozva a mögötte 4 km-re vergődő erősen sérült Pensacola, csak közbejöttek a halacskák :P Volt olyan csata, hogy 3 cirkálót torpedóztam le ebből 2-őt ezzel a módszerrel, egy meg bemákolás volt 8 km-ről.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.03.07. 09:38:24