A Wargaming új MMO játéka
-
kHares #11642 Néha megyek a St. Louis-al, még mindig fun. Amikor kiszedsz kettő New Yorkot az egyiket leégetve a másikat meg kamikaze rammolással, páratlan érzés. Mondjuk ez az a fajta "fun" ami azért megy mert az ellenfél kőbuta. BB-k he-vel lőnek, térképet senki nem figyel, ha mész felé és nem lövöd észre sem veszi stb.
Van a másik "fun" mikor közép vagy magas tier-ben már gondolkodóbb társakat\enemy-t kap az ember és térképet nézve, jól manőverezve, testet forgatva sikerül nyerni vagy akár veszíteni. Persze ez jóval ritkább, nagyobb térképek nehezebb érvényesülni, a random is jobban súlyt a csökkenő tűzgyorsasággal de javaslom kitartani legalább egy CA/BB/DD ágon.
Az tény hogy hiába dícsér mindenki adott gépet ha az nem áll az ember kezére. Én pl. mindig Aoba-t választanék Cleveland helyett még ha jobban is lehet az utóbbival teljesíteni. Szóval kénytelen vagy kitapasztalni mit szeretsz, nem tudunk segíteni.
Ami viszonylag elmondható haladva fölfele a könnyű cirkálókból nehezek lesznek (lomhábbak, nagyobb ágyúk de lassabb toronyforgás tüzelés, kicsit még papírabb mert jóval nagyobb ágyúkkal mennek szembe), BB-k úgy T5-ben (Kongo) és T6-ban (New Mexico) indulnak be, később ezek is gyorsulnak, DD-ből van a japán ami lopakodva tud torpedozni míg amcsi társai inkább "gunboat" módon lövöldözni tudnak. Az orosz DD nem tudom mire lett kitalálva, föladtam T5-ben. Carriereket nem használok, T7-től kezdek félni tőlük.
Aztán vannak a kivételek pl.: Kongo ami inkább egy Battlecruiser mint BB, Cleveland is elkerül ha lesz külön könnyű és nehéz cruiser ág stb.
Szintén érdemes elgondolkodni egy gyors T5 kihúzásáig aztán azzal lehet az arpeggio küldit nyomni a Kongo-ért. Talán ad egyet és a többihez kell csak T7?