banner
A Wargaming új MMO játéka
  • AJensen
    Óóó dehogynem! A probléma ott kezdődik, hogy pénz fejébe kihúzza magas szintre a hajókat, vagy bármi mást, de játszani nem tud.
    És ez alatt nem azt értem, hogy valaki béna, mert mondjuk nem tud célozni, hanem az olyan emberek, akik semmire sem figyelnek. Nem nézi a minimapot, mert minek az, nem segít a csapattársának, hagy pusztuljon meg. Szimplán a saját csapatát lövi az agyhalott, de a büntetés mértéke lófa***. Belém húznak 4-5k sebzést a csapatomból, és fizet nekem 75 kreditet. Ebben hol van a kompenzálás?
    Az, hogy valaki csak egy kicsit is jobb játékos legyen, mert élvezi a játékot, sőt élvezetesebb lehetne neki, csak egy kis utána nézés kell.
    A wg tutorial egy semmi. Viszont ott van az a kiba*** Youtube, ahol kis millió videó van fent. Elég volt 3-4 videót megnéznem, hogy kezdőként képet kapjak a játék mechanikájáról. Ezzel szemben Ödönke amikor beszabadul apuci gépecskéjére, akkor az épeszű játékos kedvét teszi tönkre. Tudom el kell fogadni. Viszont 10 meccsből 8x ilyenekkel találkozni, kicsit már fárasztó, és elrontja a szórakozást.