banner
A Wargaming új MMO játéka
  • PrasCo
    Már a megfogalmazásból megtippeltem, hogy WoT-os gyökerekkel bírsz. (Mondjuk nem világos, hogy akkor viszont mennyiben is vártál más játékmechanikát?)
    A Ranked megy tétre, de még ott is muszáj elfogadni a sorsolást (vagy uninstall, ugye). Minden más bizony "funolásra" megy, ahogy a játékok célja általában véve az. Ez nem professzionális e-sport, zártkörű klubbal. Az meg személyes visszamaradottságom, hogy engem speciel mindig érzékenyebben érint és szégyennel tölt el, amikor valami prokariótát magyarul látok magából kikelve arrogánsan szentségelni a chatben az "agyhalottak" meg "noob"-ok miatt egy ingyenes játékot verve éppen, mint akár az, amikor valaki megveszi a Tirpitz-et Chikuma után, aztán a komplett Iowa államot nem bírja eltalálni hat kilométerről, nemhogy az arról elnevezett hajót.
    Szintén egyéni dolog, hogy szerintem az "agyhalottságot" épp a csatahajó bünteti a legkevésbé háromötvenes páncéllemezek meg hetvenezres HP-pool mögött. Nyilván én sem szeretek léket kapni csatahajóval, de a popszakma ilyen és legalább részben majdnem mindig az én hibám is ez - na meg holnap majd a dédés lesz a pénisz rosszabbik végén.

Mindenesetre pont a legutóbbi patchben jött be az ultimate megoldás a problémádra: Team Battle.