A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #1140 Attól függ. A támadó repülőgépeket, ki lehet manőverezni. Igaz, lomha csatahajóval ez nehéz, de a Yamato elleni első támadásom is sikertelen volt. Kikerülte a torpedókat.
Na most az is hozzá tartozik hogy három támadást indítottam a csata során.
-Első az Amagi ellen. Full hp-ról( úgy 50. ezer körüli, azt hiszem) maradt neki vagy 400. De nem sebeztem bele ennyit, ez a víz betörés miatt volt, és amiatt, nem tudta a hajó javítani magát. (úgy másfélpercenként lehet javítani, tüzet oltani, vízbetörést megszüntetni) Biztos közvetlenül a támadásom előtt aktiválta a javítást, és hát...megszívta.
-A második támadást a Yamato kikerülte.
-A harmadik végzetes volt
Úgy tűnik ebből, azért baromira OP egy hordozó, elvégre háromból két sikeres támadással az Amagit hajszálhíjján, a Yamatot teljesen sikerült elintézni.
De.
Az ellenfél csapatában nem volt hordozó. Tökéletes volt a légifölény. Aztán mindkét csatahajót nyílt vizen magányosan kaptam el!
Volt velük még egy Myoko cirkáló is, az nem tudom erre járt. De ha ez a három hajó együtt mozog, még úgyis, hogy nincs légi támogatásuk, hármójuknak van akkora légelhárítása, hogy a támadásom sikertelen lett volna.
A repülők csak a magányos, nyílt vizen haladó, és késve reagáló csatahajók ellen sikeresek. De hát ügye ehhez sok körülmény kell, hogy működjön.
Láttam jó párszor azt ,hogy jó együtt működéssel, az ellenfél csapata miden légi támadásomat meghiúsította. Szóval a válasz igen is , meg nem is.
Egyedül abban bízhat egy csatahajó, hogy kimanőverez, de ez nehéz( azért nekem is sikerült már többször is)
Cirkáló kísérettel, és légi fedezettel viszont nagyon nehéz célpont.
1 vs 1-ben, viszont nem . Ott esélytelen a csatahajó. Persze, ismét feltéve ha a hordoz látja meg előbb. Mert ha akkor veszem észre, amikor már az ágyúi lőtávolságán belül vagyok, mondjuk 10 km-en belül veszem észre...
hát számoljunk. 30-45 másodperc mire startolnak a repülők, + 10 másodperc a felszállás, szóval jó egy perc mire támadni tudnak, és még oda is kell repülni. Ennyi idő alatt, szerencsés sortüzekkel szét lehet lőni egy hordozót. De ha messziről megtaláltam a csatahajót, akkor nálam minden előny. (és hát csak sikerül megtalálni, azért a Yamato nem tud elbújni egy fűszál mögött)
Azért összegezve, jól ki van egyensúlyozva. Csatahajó magányosan ne menjen, ha hordozók is vannak az ellenfélnél.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.01.17. 11:17:16