A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10715 Tisztában vagyok vele, hogy amit alant mutatok, nem ide tartozik. De az a vád ért, hogy, idézem: "Co-op játékmódban nulla kihívás és nulla nehézség,szerintem azért van bent az a mód,hogy a gyenge elméjű hülyéknek is legyen siker élményük."
Tehát a hívószavak: sikerélmény, kihívás, játék nehézségi foka. A "gyengeelméjű hülye" kifejezést most ignorálnám. Hogy ezek közül kinek mi, az döntés függő. DE! Akkor, hogy azért ne látszódjak annyira bénának, mutatnám azt a játékot, amit a legnehezebb játéknak tituláltak a Gamer tesztelők, újságok. Mielőtt elkezdtem a WoW-ot, ezzel a játékkal nyomultam, csak már úgy 2000 óra után kissé meguntam. A változatosság gyönyörködtet.
A Játék neve Dark Souls II, talán ismeri, illetve, játszott vele valaki. Végig vittem, majd emelt szinten még egyszer és az összes kiegészítőjét is. Nos, erre még véletlenül sem lehet ráfogni, hogy a bénák játéka lenne. Mutatok a játékomból példát és az elért szintet is. Bátran javaslom, hogy lehet utánam csinálni.
A spoilerek nem Wow-ot tartalmaznak!: Az elért szintem a lehetséges 891-ből...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!