A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10689 Romboló romantika:
Állunk indulásra készen. Három romboló van, valamint Wyoming, SC és egy hordozó. A többi ilyen-olyan cirkáló. Én tudom, hogy a Wyoming, az SC és a hordozó az enyém lesz. Tudom. Start. Fel 30-ig, majd turbó, ez elég lesz félútig. A Derzki vacakol, nem tudja mihez kezdjen magával, de látja, hogy én elteperek mellette és nagyon határozottan szelem át a pálya patkó alakú felét. Ide szoktak betömörülni a rombolók. Nagyobb hajó csak akkor jön ide be, ha elakar pusztulni. A Derzki utánam indul, én majd töröm az utat neki...gondolja. Igaza lehet, mert megjelenik a másik kis szigetek közt két ellen romboló és utánam lőnek, de csak karcolnak. Elfogy a turbó és meglátom 7.5 km.-re a Wyomingot. Egyenesen tartok felé, 6 és 7 között észrevesz. Lő, de mind mellé, én meg csak török felé. 3 km.-ig közelítek, mert így is kapok a másodlagosból. Megkezdem a kanyart, majd 2x3, füst és pörgés. Robban, én pedig ráfordulok az SC-re, ami 5 km.-re van hátrébb. Közelítés, süllyesztés. Ekkor megérkezik a hordozó repülőraja. Kerülnöm kell, ráadásul követett az ellen rombolója és lövöldözik. Ez miatt lendületet vesztek, a Derzki megelőz és a hordozó felé indul. Nem adom fel, én is megyek. Távolról látom, hogy a Derzki felé tartanak a hordozó torpedói és elkapják. Van még DD, akit eltalálnak a repülők?? A hordozó így az enyém lesz, de még távol van. Két repülő raj is közeledik, plusz a hátam mögött az ellen DD-je nem akar leszakadni. Az ellenfél csapatából már csak ő van és a hordozó. A két raj szinte egyszerre érkezik, de nem tudják ledobni a torpedókat, mert gyorsan kanyargok. Hát csak repkednek össze-vissza. Majd sikerül elém dobálniuk, amit könnyű kanyarokkal kerülgetek. Ám időt és teret vesztek a kanyargással és az ellen rombolója odaér. Már jön is a torpedó sor. Ekkor szabaddá válik a turbóm, amit aktiválok. 38-al haladok és a torpedók közé állok. Jobbra, balra egy torpedó én meg közöttük, egy sebességgel kísérnek a hordozó felé, ami 5 km.-re van. Tudom, hogy addig kifulladnak a torpedók. Úgy is lett. 3 km-nél kanyar, 2x3 és éles forduló vissza, mert a DD molesztál. A maradék oldal torpedói az övé és vége.