A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10569 Nagy néha vannak olyan csaták, ami miatt érdemes játszani, illetve sokat játszani. A co-op nem nehéz, csak akkor, ha egy helyzet épp úgy alakul.
Two Brothers a pálya. Bal oldalon kezdtem, hát arra is indulok. A többsége úgy ítélte, hogy jobb, ha egy Colorado védőszárnyai alá bújnak, így a nyolcból, velem együtt hatan a baloldalon indultunk. Világos, hogy ebből baj lehet, de a balról átmenni úgy, hogy még nem tudni merre jön az ellen, botorság. Hát, igen! Az ellen összes csatahajója a másik oldalon és teljesen együtt jött. Egy Colorado, egy New Mex., egy New York. Én, elérve az első kis szigetet, azonnal visszafordultam és írtam a többieknek: "go back". Nos, senki nem fordult, mentek tovább. Ha egyedül, akkor egyedül. Illetve! Egy romboló is visszakanyarodott. A másik oldalon egy New mex. félig leamortizálva elbújt egy sziget mögé...jól tette! Várta, hogy odaérjünk, ami csatahajóval szép távolság. Én már 18-ról folyamatosan lőttem azt, amelyik épp a legjobb szögben állt rám. Kicsit sikerült csiszolgatnom. Értelemszerűen a romboló ért oda elsőnek. Torpedózás és szép találatok, de esélytelen három csatahajóval szemben. Mikor már 9-10 km. távolságba értem, ahonnan jó eredménnyel lehet találatot bevinni, kibújt a fedezékből a csapattárs NM. A három ellen azonnal ráugrott, de azért 1 percig kitartott. Ez jól jött nekem és ki is használtam. A Colorado-t kilőttem, mert ilyenkor a legjobban lesebzettel indítunk. A másik két csatahajó egymástól alig távolságban elindultak felém. Már felhasználtam az utolsó javítócsomagot és minden mindegy alapon, orral feléjük támadni kezdtem. Az első sorozat alig sebzett, de az övékből mindig sebzett valamennyit. A második sorozat -mert már 5-6 km.-re voltak- megsemmisítette a NM-ot. A NY viszont kettővel eltalált és lementem ezer alá. Én is találtam, de neki is maradt valamennyi. A következő lövés dönt. Már csak 2-3 km és tiszta cél. Ő lőtt előbb, de csak két ágyúja volt és mind mellém. Utána rögtön én. Jó érzés volt túlélni három csatahajóval való ütközetet. Persze volt segítség azért elején.:)