A Wargaming új MMO játéka
-
Malachit #10566 A Mogami-t húzom épp. Tegnap megkaptam egy myoko-tól, hogy csíter aim asist használó vagyok, mert hiába forgott, pörgött a lövések 80% találat volt rá. Pedig, csak meg kell szokni a lőtáv és repülési időket.
Meg azt vettem észre, hogy újabban már nem csak az iránnyal hanem ha a sebességgel is játszom folyamatosan és ha így 2-3 salvo nem talál el ugyan attól a hajócsoporttól, inkább felhagynak nagyrészt a zaklatásommal, mivel nehéz célpontnak ítélnek és keresnek mást :)
Toronyforgatás a Tier 8-tól javul, de még így is előre kell tervezni. például, ha fordulni akarok már a fordulás megkezdésekor elkezdem átforgatni a tornyokat a másik oldali pozícióba.
A torpedók japán cirkálókon történő használhatóságával egyetértek, de inkább csak menekülésnél ítéltem őket hasznosnak a behatárolt indítási szög miatt. Támadásnál sajnos mivel a teljes hajó oldalát fel kell kínálni először a használatukhoz, nagyon meg lehet velük szívni, vagy már eleve faros támadással befordulva kell felbukkanni és távolodva támadni.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.01.15. 10:05:02