A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #10542 De többször smoke-oltam már én is. És soha nem láttam magamtól a túloldalon lévő hajókat, csak ha valaki más spottolta őket. És logikusan igy rejtve tudtam is lövöldözni. Csakhogy senki más nem volt spot range-en belül csak ő, ő meg nem láthatott a füst miatt, de ha látott is volna, a hatodik érzék jelzett volna, de semmi. Befüstölt és azzal rólam is leesett a spot. És hiába mentem cikkk-cakk-ban, folyamatosan eltalált. Sőt! Elvileg láthatta volna ha ágyúval lövök (amikor lőtt, látszott hogy honnan indulnak a lövedékek a smoke-on keresztül is) és viszont kb 10 másodpercig vissza sem lőttem és közben is manővereztem! De volt pár nappal előtte egy másik érdekes csatám. Befoglaltam, de rám jött egy cirkáló. Menekültem tőle elfele, két sziget között elslisszolhattam volna, de el akartam kapni a grabancát, ezért amint előtte magát, rögtön 90 fokban balra fordultam. Erre eltalált. Ha csont távolodok tőle, honnan a rákból tudta előre hogy pont 90 fokban fogok balra kanyarodni? Mellesleg ő is úgy szedett ki, hogy nem volt rajtam spot, még is folyton eltalált. Amikor rákérdeztem, persze azt mondta bekapcsolta a HS-t. Ez még oké, mert a végén besmoke-oltam, de már előtte is folyton eltalált úgy hogy nem is látott!