banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prof William
    Jelentem az anyagias kapitalista játékszemlélet rontása engem is elért, úgyhogy megvettem első (és valószínűleg utolsó) prémium hajómat az Atago-t.

Nagyon gyors(35 csomó) és fordulékony egy cirkálóhoz képest. A lövegei -nekem legalábbis- pontosnak tűnek és az 5 lövegtornyából egész szép össztüzet tud zúdítani az ellenfélre.

Ha nem vigyáz az ember nagyon könnyen lesebződhet, de a gyorsasággal és fordulékonysággal el lehet kerülni a lövéseket. Ezen felül itt már végre van javítás funkció is szóval az Aoba és társaitól eltérően egy szerencsétlen találat nem szükségszerűen jelenti a csata végét.

A 4 (2-2) torpedóvető is nagyon kellemes a 10 kilométeres távval +a gyorsaságuk is elég jó.

Azt vettem észre hogy a játékosok többsége csak a Rombolók esetén tart torpedóktól. Cirkálónál, valahogy elfelejtődik a dolog, hogy az is tud torpedót indítani. Én ha helyzetbe kerülök "miért is ne?" alapon a torpedókat is el szoktam engedni. Előfordul hogy mit sem sejtő ellenfél bekap párat. Az pedig mindig jól jön. :)

Mindent összevetve nagyon kellemes hajónak tűnik az Atago.